UPDATE FOTO /Accident în Moara Nouă/O persoană este încarcerată

21 Sep 2020 09:24
UPDATE: ISU Prahova a anunțat că echipajele au ajuns la locul accidentului. Sunt 4 persoane implicate, din care o femeie cu atac de panica. Un ocupant a fost blocat in masina, nefiind incarcerat cum s-a anunțat inițial.
La spital au fost transportate două persoane.
Un grav accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp in Berceni, sat Moara Noua. Potrivit ISU Prahova, din primele informatii ar fi implicate doua autoturisme și o duba, o persoana fiind incarcerata. La fata locului au fost mobilizate un echipaj de descarcerare, unul de stingere și unul de prim ajutor.
Potrivit polițiștilor, din verificări a rezultat faptul că un șofer care se deplasa la volanul unei autoutilitare, pe Centura de Est, la km 80 + 850 m, pe sensul de mers către Brașov, posibil pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară care oprise în coloană. La scurt timp după o șoferiță de pe același sens de mers, posibil pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers, intră în coliziune cu autoutilitara implicată în prima coliziune.

foto ISU Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8741 0.0010
USD Dolarul SUA 4.1264 0.0040
GBP Lira sterlina 5.3742 -0.0146
CHF Francul elvetian 4.5376 -0.0097
XAU Gramul de aur 252.0199 -0.3063