UPDATE Accident în Sinaia/ Este implicat un camion încărcat cu piatră VIDEO

06 Oct 2020 11:27
UPDATE Accident în Sinaia/ Este implicat un camion încărcat cu piatră VIDEO
Un accident de circulație s-a produs in Sinaia, pe DN1. Din primele informații, potrivit ISU Prahova, sunt implicate un camion incarcat cu piatra si un autoturism. O persoana este asistata medical la locul evenimentului.
În urma impactului, o femeie de 41 de ani a fost transportata la spital, fiind constienta.
UPDATE:
Potrivit Poliției Prahova, din primele cercetări a rezultat faptul că, în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism pe DN1, sensul către Brașov, o femeie de 4 de ani, posibil pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de curbă la dreapta, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un ansamblul de vehicule condus de un bărbat de 37 de ani.
În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ pentru ambii conducători auto.

Sursa video: facebook Bucur Viorica

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677