UPDATE- Accident pe A3: o cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat. Trafic înschis (FOTO/VIDEO)

24 Jun 2017 10:46
Pompierii și cadrele medicale de la Ambulanță intervin, în aceste momente pe Autostrada A3, București - Ploiești, unde la kilometrul 55, o cisternă care este încărcată cu motorină s-ar fi răsturnat. Din primele informații, nu sunt victime și nici scurgeri de combustibil.
UPDATE:
ISU Prahova a precizat că sunt scurgeri de combustibil, cisterna transportând 22 de tone de motorină și 10 tone de benzină. Nu există pericol de explozie. Poliția Prahova a luat decizia ca traficul către capitală să fie închis.
UPDATE 2:
Potrivit Poliției Prahova, s-a luat decizia ca traficul pe A3 să fie închis, fiind deviat pe la Potrigrafu și Bărcănești.

Sursa foto/video: SAJ Prahova/ ISU Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677