UPDATE: Barbatul a fost gasit mort, cel mai probabil atacat de un urs! Bărbat din Azuga, căutat în munți după ce a plecat să alerge si nu s-a mai intors

12 Apr 2021 11:44
UPDATE: Barbatul a fost gasit mort, cel mai probabil atacat de un urs! Bărbat din Azuga, căutat în munți după ce a plecat să alerge si nu s-a mai intors
Un barbat de 39 de ani este dat disparut dupa ce ieri a plecat la alergare in munti si nu s-a mai intors. Localnicii au plecat inca de dimineață în căutarea lui, la fel si salvamontiștii și jandarmii.
Exista mai multe variante cu privire la ce i s-a întâmplat, una dintre ele fiind faptul că a fost atacat de un animal sălbatic.
Anuntul Politiei Prahova:
La data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 09:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Azuga au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că fiul său, numitul CRIVĂȚ ALEXANDRU-CORNEL, în vârstă de 39 de ani, a plecat în cursul zilei de 11 aprilie a.c. să alerge și nu a mai revenit la domiciliu până în prezent.

*Semnalmente*: înălțime aproximativ 1,70 m, greutate aproximativ 70 kg, chelie, ochii căprui, sprâncene arcuite și groase, față ovală.
La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcat cu o geacă de camuflaj, o pereche de pantaloni închiși la culoare și capul acoperit cu căciulă de culoare deschisă.
Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea persoanei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

UPDATE: Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit în zona Limbășelu, anunta Politia Prahova. Din primele cercetări, există indicii conform căruia bărbatul ar fi fost atacat de un animal sălbatic, cel mai probabil un urs. Trupul neînsuflețit va fi transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Trupul a fost găsit la aproximativ 6 km de oraș, pe firul unei văi. În apropiere se afla și un bârlog de urs.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677