UPDATE: Ce spune Politia! Alarma falsa cu bomba in aceasta seara la o rafinarie din Ploiesti!

14 Jan 2020 21:06
UPDATE: Ce spune Politia! Alarma falsa cu bomba in aceasta seara la o rafinarie din Ploiesti!
Autoritatile au fost puse in alerta in aceasta seara in Ploiesti! Potrivit Politiei Prahova, un barbat a anuntat la 112 ca pe raza municipiului Ploiesti a fost amplasata o bomba. Se pare ca totul s-a intamplat in apropierea rafinariei Lukoil. Imediat a fost constituită o grupa operativă, formata din echipaje de politie, ambulanta si pompieri, care a desfășurat activități specifice. Intr-un final reprezentantii IJP Prahova ne-au anuntat ca apelantul a fost identificat, stabilindu-se că cele sesizate nu sunt reale.

UPDATE: Politia Prahova: În jurul orelor 19:45 am fost sesizați cu privire la amplasarea unei bombe în incinta unei rafinării de pe raza municipiului Ploiești. S-a constituit grupa operativă formată din aproximativ 60 de polițiști, coordonați de adjunctul șefului Inspectoratului Județean de Poliție, comisar șef Ginel Preda, inclusiv echipa pirotehnică din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale. În urma verificărilor efectuate, în mai puțin de 30 de minute de la ora apelului, a fost identificat apelantul, un bărbat de 59 de ani, care a recunoscut că a inițiat apelul și că a fost o alarmă falsă. Față de acesta urmează a se lua măsurile legale.

Sursa foto: facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Felicitari
Felicitari.Va asteptam si la Campina
Felicitari Primarului si celor implicati in realizarea HELIOPORTULUI! Sant din Sinaia, nascuta in acest oras cu parinti din acest oras, si ma bucur pentru orice realizare pentru Sinaia! Dumnezeu sa binecuvanteze acest oras si locuitorii sai!
Buna ziua!De ce se acordă acest ajutor numai părinților cu copii pana la 6 ani,copiii pana la 8 -9 ani,pot ramane singuri in casa?Multumesc!
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Curs valutar
EUR Euro 4.8418 0.0010
USD Dolarul SUA 4.2893 0.0177
GBP Lira sterlina 5.4092 -0.0007
CHF Francul elvetian 4.5555 0.0018
XAU Gramul de aur 249.1146 0.0359