UPDATE Doliu la SAJ Prahova/O asistentă a pierdut lupta cu viața

23 Aug 2020 15:11
UPDATE Doliu la SAJ Prahova/O asistentă  a pierdut lupta cu viața
O asistentă medicală de la Ambulanța Prahova a pierdut lupta cu viața. A fost găsită pozitivă la CODIV-19 iar starea sa era gravă.
*Suntem salvatori aici pe Pământ, dar uneori si Dumnezeu are nevoie de salvatori! Astăzi colega noastra, a plecat.......A plecat acolo unde sperăm ca-si va găsi liniștea! Dumnezeu sa te ierte si drum lin printre îngeri*, a transmis o colegă.
Dumnezeu să o odihnească!

UPDATE: Potrivit Prefecturii Prahova asistentă avea 50 de ani. Conform reprezentanților SAJ Prahova inițial, s-a prezentat pentru evaluare din cauza unei alte simptomatologii, i s-a făcut și testul COVID al cărui rezultat a fost pozitiv. Pentru că s-a constatat deteriorarea rapidă a stării de sănătate, pe data de 18 august a fost solicitat transferul de la spitalul CFR din Ploiești către o unitate cu locuri de Terapie Intensivă, fiind găsit un loc disponibil la Medgidia, unde a fost transportată cu elicopterul. În spitalele din Prahova, la momentul respectiv, nu mai era niciun pat ATI liber dintre cele destinate bolnavilor confirmați cu SARS-CoV-2. Femeia avea și comorbidități: obezitate și diabet.
De la începutul epidemiei și până în prezent, la SAJ Prahova au fost confirmați cu noul coronavirus: 1 medic, 5 asistente, 3 ambulanțieri, un operator registrator de urgență și 3 din rândul personalului TESA. Dintre aceștia, se află internați, în acest moment: 1 medic, 1 asistent medical și 1 ambulanțier. Totodată, în izolare se află 4 șoferi, contacți direcți ai cazurilor confirmate.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677