UPDATE/ FOTO: La Mizil, copaci căzuți, incendiu la o casă și curent oprit în tot orașul

20 May 2019 21:30
Potrivit Poliției Prahova, în localitatea Mizil, pe str. 24 ianuarie, un copac a rupt firele unui stâlp Electrica, apoi a fost provocat un incendiu la acoperișul unei case din apropiere, fără victime. Trafic pe această stradă este restricționat. La fața locului acționează pompierii pentru stingerea incendiului, iar din cauza firelor de electricitate rupte, a fost oprit, in tot orașul, curentul
În afara localității Mizil. Un copac căzut pe partea carosabilă, pe Dn1B, km 47, la limita cu județul Prahova. Traficul se desfășoară alternativ pe sensul de mers Buzău către Ploiești.
La fața locului, au sosit și echipajele de Pompieri.
Pe DJ 100 C, Fulga-Mizil, drumul este blocat de 3 stalpi cazuti ai SC Electrica. Traficul este deviat temporar pe DJ 100 B apoi DN 1D, pana la Interventia Electrica.

UPDATE: Incendiul produs pe strada 24 ianuarie, la acoperisul unei case, a fost unul usor, fara victime.
Atât lucrătorii ISU, cât și polițiști din cadrul Poliției Orașului Mizil acționează pentru îndepărtarea tuturor obstacolelor care pot pune în pericol traficul rutier. Nicio persoană nu a fost rănită.

foto arhiva

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677