UPDATE/ FOTO: La Mizil, copaci căzuți, incendiu la o casă și curent oprit în tot orașul

20 May 2019 21:30
Potrivit Poliției Prahova, în localitatea Mizil, pe str. 24 ianuarie, un copac a rupt firele unui stâlp Electrica, apoi a fost provocat un incendiu la acoperișul unei case din apropiere, fără victime. Trafic pe această stradă este restricționat. La fața locului acționează pompierii pentru stingerea incendiului, iar din cauza firelor de electricitate rupte, a fost oprit, in tot orașul, curentul
În afara localității Mizil. Un copac căzut pe partea carosabilă, pe Dn1B, km 47, la limita cu județul Prahova. Traficul se desfășoară alternativ pe sensul de mers Buzău către Ploiești.
La fața locului, au sosit și echipajele de Pompieri.
Pe DJ 100 C, Fulga-Mizil, drumul este blocat de 3 stalpi cazuti ai SC Electrica. Traficul este deviat temporar pe DJ 100 B apoi DN 1D, pana la Interventia Electrica.

UPDATE: Incendiul produs pe strada 24 ianuarie, la acoperisul unei case, a fost unul usor, fara victime.
Atât lucrătorii ISU, cât și polițiști din cadrul Poliției Orașului Mizil acționează pentru îndepărtarea tuturor obstacolelor care pot pune în pericol traficul rutier. Nicio persoană nu a fost rănită.

foto arhiva

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Sunt bucuros ca se organizează in România expoziții de bonsai. Însă ar trebui mai mult promovată asemenea știre deoarece încă foarte mulți romani considera ca bonsai este o specie anume de planta. Abia aștept sa vizitez aceasta grădina cu bonsai
Multumesc pentru informatii.Foarte utile pentru familia mea.Ne-am propus ca la sfarsitul acestei luni sa incepem o cura de 10 bai in statiunea Tintea.foarte buna initiativa de a pune pe net aceste informatii. Va felicit !
Buna ziua,se mai fac angajari la dv?
Curs valutar
EUR Euro 4.7224 0.0025
USD Dolarul SUA 4.1521 -0.0020
GBP Lira sterlina 5.2788 0.0087
CHF Francul elvetian 4.2433 -0.0098
XAU Gramul de aur 187.3748 -0.5404