UPDATE Minor înjunghiat pe o stradă din Ploiești/A fost transportat la spital

09 Aug 2020 11:09
UPDATE Minor înjunghiat pe o stradă din Ploiești/A fost transportat la spital
Un adolescent de 16 ani a fost înjunghiat, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Incidentul a avut loc pe o stradă din Ploiești. Victima a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Ploiești.

UPDATE: Potrivit Poliției Prahova, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 de Poliție Ploiești au fost sesizați despre faptul că un minor în vârstă de 16 ani ar fi fost lovit cu un obiect tăietor-înțepător.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului, însă bărbatul bănuit de comiterea faptei nu se mai afla la locul indicat.
Din cercetări a rezultat faptul că, în timp ce se deplasa pe o stradă din Ploiești, minorul ar fi fost lovit cu un obiect tăietor-înțepător în zona spatelui, în urma unui conflict verbal spontan, de o persoană pe care o cunoștea.
În urma evenimentului, adolescentul de 16 ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, în stare de conștiență.
La scurt timp, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și depistată, fiind reținută de polițiști pentru 24 de ore.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.
Agresorul are 24 de ani.
foto https://ziare.com/

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677