UPDATE: Parapantistul a fost gasit! Actiune de salvare in munti dupa ce un american a cazut cu parapanta pe Valea Jepilor - FOTO/VIDEO

21 Aug 2018 21:20
Incidentul a fost anuntat in aceasta dimineata la 112. Un barbat de cetățenie engleză a sesizat că de la crucea Caraiman s-au lansat într-un zbor cu parapanta pe Valea Jepilor 5 persoane, iar una dintre persoane nu a mai ajuns în Bușteni.
S-au constituit mai multe echipe din jandarmi montani, pomipieri militari si salvamontisti care il vor cauta pe american. Totodata vor ajuta la cautari si doua elicoptere.

UPDATE1: Parapantistul american a fost localizat din elicopter, in dreapta Crucii Caraiman. Acesta este infasurat in parapanta. Nu se stie daca este in viata.

UPDATE 2: Salvatorii au ajuns la parapantist. Acesta este decedat.
Vom reveni cu detalii!


Sursa foto/video: ISU Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
aveti sau veti avea contract cu casele de pensii?
Aveti si medic ptr consult si recomandari de tratament ?
iata ce se intampla la rafinaria ASTRA, caz penal! sefii dau indicatii pretioase sa se incendieze batalurile de carburanti ce filtre antipoluare, ce grija pentru cei care inhaleaza fumul, ce protectie a naturii! pe acestia ii apara gratiela cu oug=ul dat luna asta, impotriva initiativei civice!!! În clip se vede cine a provocat incendiul, cu intenție, folosind arzătorul și cu extintorul lângă ei.
La majoritatea muzeelor din Europa este permisă fotografierea fără flach și fără taxa corespunzătoare. Muzeul Județean de Istorie Prahova, în toate secțiile sale din județ, practică niște prețuri exorbitante pentru fotografiere. Prin asta mai mult pierde. Pierde o oportunitate de reclamă. La secția din Valea, Muzeul ”Crama 1777”, un muzeu de excepție, ar merge un ”cetățean turmentat” în curte, fie el și din paie. Sau un fond sonor cu Maria Tănase, cu vinul ghiurghiuliu....numai să nu pună taxă și pe audio !
Bună seara, când se publica posturile vacante și calendarul de concurs? Mulțumesc.
Curs valutar
EUR Euro 4.6282 -0.0328
USD Dolarul SUA 3.9551 -0.0492
GBP Lira sterlina 5.2026 -0.0635
CHF Francul elvetian 3.9909 -0.0415
XAU Gramul de aur 156.6016 -4.1587