UPDATE: Partile implicate s-au imacat! Un bărbat din Mizil a plătit o firmă din Dâmbovița pentru construcția unui imobil. Imediat ce a luat banii, constructorul a dispărut fără urmă. Polițiștii fac percheziții acasă la suspecți

13 Aug 2019 13:51
UPDATE: Partile implicate s-au imacat! Un bărbat din Mizil a plătit o firmă din Dâmbovița pentru construcția unui imobil. Imediat ce a luat banii, constructorul a dispărut fără urmă. Polițiștii fac percheziții acasă la suspecți
Comunicat de presa Politia Prahova:Astăzi, 13 august a.c., polițiștii din Mizil efectuează două percheziții pe raza comunei Finta, județul Dâmbovița, la domiciliul unor persoane bănuite de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune privind construcția unui imobil.

Din cercetări a rezultat faptul că, în luna mai a anului curent, un bărbat din Mizil ar fi contractat o societate comercială înregistrată în județul Dâmbovița, în vederea construirii unui imobil, achitând în acest sens, suma de 160.000 de lei.
Ulterior, după achitarea sumei de bani, reprezentanții societății au dispărut fără a mai putea fi contactați de către victimă.

Prejudiciul cauzat este estimat la 160.000 de lei.

4 mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul poliției pentru audiere.

La percheziții participă și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.

UPDATE: De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat mai multe obiecte și înscrisuri ce par a proveni din activitatea infracțională, cum ar fi: documente contabile și ștampila societății, salopete de lucru inscripționate cu denumirea societății, trei telefoane mobile cât și un pistol de tip airsoft.
4 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audiere.

UPDATE: În urma perchezițiilor desfășurate ieri de către polițiștii din Mizil, pe raza comunei Finta, județul Dâmbovița, în cauza în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, persoana bănuită de comiterea faptei a fost condusă la sediul poliției, pentru audiere.
În cauză, între acesta și persoana vătămată a intervenit împăcarea, urmând ca dosarul să fie înaintat cu soluție procedurală către unitatea de parchet.

Foto cu caracter ilustrativ

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
SI....ce sa intimplat timp de doi ani ?
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
Curs valutar
EUR Euro 4.7274 0.0058
USD Dolarul SUA 4.2656 0.0418
GBP Lira sterlina 5.1830 0.0797
CHF Francul elvetian 4.3506 0.0151
XAU Gramul de aur 207.0308 3.2134