UPDATE: Politistul era baut! Masina de politie, rasturnata in zona centrala a Ploiestiului. Vezi cum s-a produs accidentul!

22 May 2019 06:58
UPDATE: Politistul era baut! Masina de politie, rasturnata in zona centrala a Ploiestiului. Vezi cum s-a produs accidentul!
Accidentul s-a produs in aceasta dimineata in spatele Hotelului Prahova, pe linia de tramvai. O masina de politie s-a rasturnat in urma impactului cu un alt autovehicul. Din primele cercetari ale politistilor, celalalt autovehicul ar fi pătruns in intersectie fără a respecta culoarea roșie a semaforului, intrând în coliziune cu autospeciala de politie. Soferul acesteia era singur in masina, în timpul serviciului, fără semnale acustice si luminoase in functiune. Nimeni nu a fost insa ranit. In zona se circula dirijat, pe o banda.


UPDATE: Conform Politiei Prahova, in urma testarii cu aparatul etilotest a conducatorului autospecialei de politie, a rezultat ca acesta avea o alcoolemie de 0,31 mg/l alcool pur in aerul expirat. S-a declansat procedura cercetarii prealabile, urmand a se dispune masurile legale.
Sursa foto: IJP Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677