UPDATE Un tânăr din București a căzut pe Valea Seacă a Crucii

20 Sep 2020 12:47
UPDATE Un tânăr din București a căzut pe  Valea Seacă a Crucii
UPDATE Potrivit Salvamont România, ținând cont de gravitatea stării victimei, de durata și dificultatea unui transport terestru, un elicopter SMURD va sosi în zona pentru a prelua victima de la salvamontiști.
Salvamontiștii din Bușteni intervin, în aceste momente, pentru salvarea unui tânăr de 23 de ani din Bucuresti. Acesta se pare ca a cazut pe Valea Seaca a Crucii si a suferit mai multe traumatisme, cele mai grave fiind la coloana. *Nu se poate misca si din pacate este singur. Salvatorii au plecat spre el*, au transmis reprezentanții Salvamont Bușteni.
foto Salvamont Bușteni

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677