URȘII DAU BĂTĂI DE CAP FUNCȚIONARILOR APIA

20 Sep 2017 10:47
URȘII DAU BĂTĂI DE CAP FUNCȚIONARILOR APIA
Potrivit agrointel.ro, în plină campanie de verificări în teren la exploatațiile agricole, inspectorii Agenției de plăți stau cu frica in san. Nu de alta, dar pe teren dau nas in nas cu .... ursii.
Funcționarii APIA au semnalat astfel de probleme în județele intens populate cu urși adică Covasna, Haghita, Mureș, Brașov, Alba, Prahova sau Bistrița.
Potrivit sursei citate, funcționarii sunt foarte speriați pentru că nimeni nu îi protejează de fiarele sălbatice și se tem ca măsurile luate de autorități să nu fie luate când este deja prea târziu și vreo tragedie să nu poată fi evitată. Mai mult, în unele centre ale APIA se planifică deja să fie luate măsuri și se apelează la ajutorul Jandarmeriei montane sau la angajații Ocolului Silvic.
In aceasta perioada, inspectorii APIA din toată țara se află în plin proces de controale în ferme iar termenul-limită pentru finalizarea acestora este 1 0ctombrie, urmând ca după 15 octombrie fermierii să primească primii bani din avansul pentru Campania 2017.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8731 -0.0013
USD Dolarul SUA 4.1224 0.0079
GBP Lira sterlina 5.3888 0.0039
CHF Francul elvetian 4.5473 -0.0012
XAU Gramul de aur 252.3262 -0.2476