Urșii din Prahova, în atenția celor de la BBC. Jurnaliștii britanici au postat un clip video cu titlul: "Urşi înfometaţi caută mâncare într-un oraş din România" (VIDEO)

08 Aug 2017 14:24
Urșii din Prahova, în atenția celor de la BBC. Jurnaliștii britanici au postat un clip video cu titlul: "Urşi înfometaţi caută mâncare într-un oraş din România" (VIDEO)
Radio-televiziunea britanică BBC a publicat recent un material video cu mai mulți urși surprinși în județele Prahova și Harghita, în apropierea gospodăriilor, în timp ce mănâncă din tomberoane.
“România este casa a 60 % din ursii bruni care trăiesc în Europa. Iată ce se întâmplă atunci când aceștia îi vizitează pe localnici în centrul județelor Harghita si Prahova”. Este comentariul care însoțește filmulețul postat de BBC
„Peste Olt a intrat şi la o femeie mai în vârstă de unde a mâncat clătitele de pe masă. Dar n-avea treabă cu doamna. A intrat, a mâncat clătitele, a ieşit afară”, spune un bărbat care apare în imagini.
BBC prezintă în cadrul colajului video și imagini de la protestul din iulie ce a avut loc in faţa Ministerului Mediului, când aproximativ 500 de persoane au vrut să atragă atenţia autorităților centrale asupra pericolului pe care îl prezintă urșii.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8737 0.0009
USD Dolarul SUA 4.0172 0.0114
GBP Lira sterlina 5.4853 0.0155
CHF Francul elvetian 4.5274 0.0174
XAU Gramul de aur 239.4568 2.5767