Urșii din Prahova, în atenția celor de la BBC. Jurnaliștii britanici au postat un clip video cu titlul: "Urşi înfometaţi caută mâncare într-un oraş din România" (VIDEO)

08 Aug 2017 14:24
Urșii din Prahova, în atenția celor de la BBC. Jurnaliștii britanici au postat un clip video cu titlul: "Urşi înfometaţi caută mâncare într-un oraş din România" (VIDEO)
Radio-televiziunea britanică BBC a publicat recent un material video cu mai mulți urși surprinși în județele Prahova și Harghita, în apropierea gospodăriilor, în timp ce mănâncă din tomberoane.
“România este casa a 60 % din ursii bruni care trăiesc în Europa. Iată ce se întâmplă atunci când aceștia îi vizitează pe localnici în centrul județelor Harghita si Prahova”. Este comentariul care însoțește filmulețul postat de BBC
„Peste Olt a intrat şi la o femeie mai în vârstă de unde a mâncat clătitele de pe masă. Dar n-avea treabă cu doamna. A intrat, a mâncat clătitele, a ieşit afară”, spune un bărbat care apare în imagini.
BBC prezintă în cadrul colajului video și imagini de la protestul din iulie ce a avut loc in faţa Ministerului Mediului, când aproximativ 500 de persoane au vrut să atragă atenţia autorităților centrale asupra pericolului pe care îl prezintă urșii.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0014
USD Dolarul SUA 4.1145 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.3849 -0.0068
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0089
XAU Gramul de aur 252.5738 -1.3923