USR și Plus au prezentat rezultatele negocierilor dintre cele două partide și candidații la Consiliul Județean Prahova, Primăria Ploiești, Primăria Câmpina și Primăria Breaza

19 Feb 2020 16:07
Într-o conferință de presă comună desfășurată marți după-amiază, USR și Plus au prezentat rezultatele negocierilor dintre cele două partide și candidații la Consiliul Județean Prahova, Primăria Ploiești, Primăria Câmpina și Primăria Breaza.
La Ploiești, cele două partide au decis ca Răzvan Enescu să fie cel care va candida la Primărie.
"Au fost discuții grele, uneori tensionate, dar am știut în fiecare moment că ploieștenii și prahovenii așteaptă de la noi să ne înțelegem și să fim maturi. Decizia mea de a nu mai candida la Primăria Ploiești îmi aparține și cred că este înțeleaptă, matură și corespunde interesului ploieștenilor și prahovenilor, dar și Alianței USR Plus și fiecărui partid în parte. Așadar, candidatul USR Plus la Primăria Ploiești este Răzvan Enescu, pe care îl susțin 100%, și care este pe departe cel mai bun candidat dintre toți candidații la Primăria Ploiești", declară Mihai Polițeanu, președinte USR Prahova. Pe lista de consilieri locali, primele 5 poziții vor fi ocupate de membri USR.
"Le mulțumesc colegilor din USR pentru încredere și colegilor de la Plus pentru susținerea candidaturii mele la Consiliul Județean Prahova. Prahova a fost un județ viu, energic. Din păcate, în ultimii ani, acesta a decăzut. Eu și Alianța USR Plus vom lupta să avem o administrație care să lucreze în interesul cetățenilor", a spus în conferința de presă Cristi Apostol, candidatul USR Plus la președinția Consiliului Județean.
În fața presei s-au prezentat și Bogdan Cristian Novac, membru USR și candidat al Alianței la Primăria Breaza, și Cătălin Florescu, membru Plus și candidat al Alianței la Primăria Câmpina.
Înregistrarea video a conferinței este disponibilă pe pagina de Facebook a USR Prahova.
În perioada următoare, USR Prahova îi va prezenta și pe candidații la funcțiile de consilieri locali ai municipiului Ploiești și pe viitori consilieri județeni USR.
Totodată, USR Prahova are candidați și în localitățile unde a înființat filiale. Și pe aceștia îi vom prezenta presei și publicului larg.
sursa comunicat de presa

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677