Va fi sărbătoare în weekend la Albești-Paleologu! Pe 9 și 10 septembrie sunt programate spectacole pentru toate gusturile, la Zilele Comunei!

08 Sep 2017 19:51
Va fi sărbătoare în weekend la Albești-Paleologu! Pe 9 și 10 septembrie sunt programate spectacole pentru toate gusturile, la Zilele Comunei!
Pentru al doilea an consecutiv Primarul și Consiliul Local al comunei Albești-Paleologu organizează Zilele Comunei. Evenimentul este programat să înceapă sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 15.00 cu spectacole ale ansamblurilor din Albești și din localitățile învecinate. Deschiderea oficială este programată de la ora 18.00.
Pe parcursul celor două zile de festival sunt programate concerte susținute artiști cunoscuți pentru toate gusturile Sunt așteptați să cânte la Albești-Paleologu Emilia Ghinesu, Vasi Cărăbuț, Maria Văduva, Vali Vijelie, Amna, Lavinia, Steliana Sima, Alesis, Laura Olteanu și Monica Apostol. Evenimentul va fi prezentat de Mihaela Cristina Coman. Nu vor lipsi berea, grătarele și artificiile!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237