“VACANŢA LA MUZEU” s-a încheiat! Urmează expoziția lucrărilor realizate de copii!

28 Aug 2017 13:21
“VACANŢA LA MUZEU” s-a încheiat! Urmează expoziția lucrărilor realizate de copii!
Muzeul Judeţean de Artă Prahova “Ion Ionescu-Quintus”
organizează expoziţia, “VACANŢA LA MUZEU”
Ca în fiecare an, sfârșitul verii este sărbătorit la Muzeul de Artă din Ploiești cu expoziția ce marchează încheierea programului „Vacanța la Muzeu“.
Anul acesta, 50 de copii de grupă mică (6-10ani) și 30 de copii de grupă mare (10-14 ani) expun cele mai reușite creații, realizate de-a lungul verii, în atelierele susținute la muzeu.
Este un bun prilej de evaluare a efortului și implicării atât ale copiilor participanți și părinților, dar mai ales ale muzeografilor coordonatori: Gabriela Postelnicu, Oana Petrache, Ioana Neculea, Mihaela Dobre și Bratu Raluca.
Așa cum promitea la începutul verii, programul, într-o manieră ludică, a acoperit un spectru larg de tehnici: alături de pictură, desen și modelaj, copiii au învățat despre gravură – monotipie, papier mache, colaj și tehnici mixte.
Nu a fost uitat nici patrimoniul muzeal, folosit ca material didactic pe tot parcursul verii.

Vă invităm să vizitați expoziția unde totul arată plăcerea şi bucuria de a crea şi de a învăţa lucruri noi sub îndrumarea unor specialişti în domeniu!

Vernisajul va avea loc miercuri 30 august 2017, la ora 17.00, la sediul muzeului, Ploieşti Bulevardul Independenţei nr.1

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8743 -0.0004
USD Dolarul SUA 4.1768 0.0180
GBP Lira sterlina 5.4111 0.0095
CHF Francul elvetian 4.5595 -0.0046
XAU Gramul de aur 251.6793 0.4237