“VACANŢA LA MUZEU” s-a încheiat! Urmează expoziția lucrărilor realizate de copii!

28 Aug 2017 13:21
“VACANŢA LA MUZEU” s-a încheiat! Urmează expoziția lucrărilor realizate de copii!
Muzeul Judeţean de Artă Prahova “Ion Ionescu-Quintus”
organizează expoziţia, “VACANŢA LA MUZEU”
Ca în fiecare an, sfârșitul verii este sărbătorit la Muzeul de Artă din Ploiești cu expoziția ce marchează încheierea programului „Vacanța la Muzeu“.
Anul acesta, 50 de copii de grupă mică (6-10ani) și 30 de copii de grupă mare (10-14 ani) expun cele mai reușite creații, realizate de-a lungul verii, în atelierele susținute la muzeu.
Este un bun prilej de evaluare a efortului și implicării atât ale copiilor participanți și părinților, dar mai ales ale muzeografilor coordonatori: Gabriela Postelnicu, Oana Petrache, Ioana Neculea, Mihaela Dobre și Bratu Raluca.
Așa cum promitea la începutul verii, programul, într-o manieră ludică, a acoperit un spectru larg de tehnici: alături de pictură, desen și modelaj, copiii au învățat despre gravură – monotipie, papier mache, colaj și tehnici mixte.
Nu a fost uitat nici patrimoniul muzeal, folosit ca material didactic pe tot parcursul verii.

Vă invităm să vizitați expoziția unde totul arată plăcerea şi bucuria de a crea şi de a învăţa lucruri noi sub îndrumarea unor specialişti în domeniu!

Vernisajul va avea loc miercuri 30 august 2017, la ora 17.00, la sediul muzeului, Ploieşti Bulevardul Independenţei nr.1

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
REGRETE ETERNE DL PROFEOSR GABOR SORIN
La munca cand naiba va duceti ?? Ca doar pe dn1 stati non stop Poluati zona rau ..cica covid
De ce nu mai functioneaza telecabina Busteni-Babele pentru publicul larg? 1) Pe data de 31 decembrie 2020 la ora 8:45 telecabina nu functiona si soferii de trasee cu masini 4X4 mi-au comunicat ca nu circula din cauza vantului. Am urcat pe Jepii Mici si am ajuns pana pe creasta. In jurul pranzului o telecabina a urcat sus la Babele. Pe creasta adia vantul din cand in cand...nu batea tare. Deci a fost un pretext "motivul" de vant puternic, avand in vedere ca am testat singura si o telecabina a urcat. 2) Pe 31 seara si pe data de 1 ianuarie toats ziua am sunat de mai multe ori la numerele de telefon afisate (atat cel de fix unde nu raspundea nimeni, cat si cel de mobil care era inchis). 3) Pe 2 ianuarie la 15:35 o telecabina cu cateva persoane (printre care si un copil cu geaca roz si caciula alba) a urcat pana la Babele. Telecabina teoretic iar nu circula din cauza vantului. In dimineata zilei de 2 ianuarie o prietena de-a mea incercat sa vorbeasca cu 2 persoane de la telecabina, li s-a adresat, dar persoanele respective au intors capul...si la telefon in continuare nu raspundea nimeni. De ce nu mai circula telecabina pentru publicul larg si nici nu raspunde nimeni la telefon sau fata in fata cand ii intrebi? Mentionez ca am poze si filmulete.
Lacrimi,lacrimi ! Odihna vesnica ! Respect pentru tot ! Un DOMN,un OM, un PROFESIONIST cu o modestie si o blandete cum rar mai intalnesti !! Drum lin catre stele DOMNULE DOCTOR !!
SARBATORI FERICITE ! DORESC SA PARTICIP CA ASISTENT MEDICAL SI SA SUSTIN SISTEMUL MEDICAL IN EFORTUL DEPUS PENTRU SANATATEA POPULATIEI
Curs valutar
EUR Euro 4.8737 0.0009
USD Dolarul SUA 4.0172 0.0114
GBP Lira sterlina 5.4853 0.0155
CHF Francul elvetian 4.5274 0.0174
XAU Gramul de aur 239.4568 2.5767