Vaccinarea, promovata in cadrul unei comunitati defavorizate din Campina - FOTO

24 Apr 2018 20:20
In cadrul Saptamanii Europene a Vaccinarii, Directia de Sanatate Publica Prahova prin Compartimentul de Evaluarea si Promovarea Starii de Sanatate, a desfasurat actiunea de promovare a vaccinarii in cadrul unei comunitati defavorizate din Municipiul Campina .
Cu acest prilej, au participat membrii comunitatii respective, impreuna cu medicul de familie pe lista caruia sunt inscrisi, mediatorul sanitar, cat si medicul primar epidemiolog Dr. Badea Mihai din partea D.S.P.Prahova.
Aceasta intalnire s-a materializat prin prezentarea necesitatii vaccinarii,discutii libere cu participantii cat si distribuirea materialelor promotionale referitoare la campania de vaccinare.

Campania din acest an a avut ca SLOGAN : “ Prevenire, Protectie, Vaccinare “.

Mesajul cheie al actiunii de azi este:” vaccinarea fiecarui copil este esentiala pentru prevenirea bolilor si protejarea vietii”.

SURSA FOTO: DSP PRAHOVA

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8738 -0.0008
USD Dolarul SUA 4.1289 -0.0167
GBP Lira sterlina 5.3552 -0.0365
CHF Francul elvetian 4.5467 0.0003
XAU Gramul de aur 253.0441 -1.7365