Valea Azugii, mană cerească pentru hoții de lemne?!

22 Nov 2017 21:05
Soferul unei autoutilitare s-a ales cu amendă după ce a fost prins de jandarmi cu o cantitate mai mare de lemne decat cea pe care o avea in acte. S-a intamplat totul pe drumul forestier Valea Azugii. Jandarmii au observat o autoutilitara pe care au oprit-o pentru control. Solicitând actele pentru transportul pe care îl execută, șoferul autoutilitarei a prezentat jandarmilor două avize, unul având înscrisă cantitatea de 1metru cub lemn foc de esență fag iar cel de al doilea aviz având înscrisă cantitatea de 3 metrii cubi de lemn de foc de esență molid. Observând ca materialul nu corespunde, au solicitat lucrătorilor silvici din cadrul Ocolului Silvic Azuga să măsoare materialul lemnos. În urma măsurării a reieșit faptul că conducătorul auto avea cu 1,86 metri cubi material lemn foc de esență fag, peste cea înscrisă în aviz. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, iar cantitatea de material lemnos a fost confiscată și predată lucrătorilor silvici din cadrul O. S. Azuga.
FOTO-IJJ Prahova

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunteti penibili cu recomandarile voastre de rute alternative, si mai dificile si mai periculoase decat ruta directa.Inca trebuie sa fim multumiti ca nu suntem trimisi sa facem ocolul prin Bulgaria, Serbia si apoi prin Timisoara. ca dupa 3-4 zile ajungeti insfarsit la destinatie.
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Curs valutar
EUR Euro 4.8736 0.0015
USD Dolarul SUA 4.0226 -0.0208
GBP Lira sterlina 5.3968 -0.0013
CHF Francul elvetian 4.5028 0.0097
XAU Gramul de aur 237.9570 0.0176