Valoarea contractelor de finanțare din fonduri europene semnate de CJ Prahova

07 May 2020 11:14
Valoarea contractelor de finanțare din fonduri europene semnate de CJ Prahova
În exercițiul financiar 2014-2020, Consiliul Judetean Prahova are semnate contracte de finantare din fonduri europene, în valoare de 332.933.577 lei. În plus, s-au depus proiecte pe toate axele programelor operaționale unde consiliile judetene erau beneficiari eligibili, a anunțat Bogdan Toader, președintele CJ Prahova.
Acesta a mai precizat că echipa CJ Prahova își pregătește acum strategia pentru viitoarele accesări de fonduri europene.
*Împreună cu colegii mei și Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia am avut, astăzi, o primă ședință online de lucru privind pregătirea portofoliului de proiecte destinat finanțării din fonduri europene pentru perioada de programare 2021-2027. ...Este de datoria noastră să continuăm rezultatele bune în absorbția de fonduri europene la nivelul județului Prahova și, trebuie să recunosc, ne place foarte tare*, a transmis Toader.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Traiesc in UK si sunt uimit de modul incare se preda in scoli.La noi de ce nu se poate? Aptitudinile unui copil se vad clar din primii ani de scoala.Acesti copii trebuiesc intreptati catre acestea si vor fi buni profesionisti in ceea ce fac.In RO toti elevii trebuie sa invete,sa invete ,sa invete ! Degeaba bagi mate-fizica in acel copil sau..si alte materii daca acelui copil nu-i place ! Parerea mea!
Felicitari !
Separatoarele cred ca sunt sfinte. Astăzi de dimineata ma îndreptam către Ploiești și un batranel cu Cielo a făcut același lucru...a întors pe liniile dublu continuu. Eu merg destul de des către Ploiești ,este imposibil ca de la Albaștri pana la Chitorani sa nu vad cel puțin doi INCONȘTIENȚI
Nu se află pe teren niciun echipaj de poliție, a fost chemat de unul dintre localnici,
Asa lege proasta ca la noi nu se mai gaseste findca eu ca frate acelei fete am vazut cum acel puști ia păcălit 2 zile si el era pitit chiar lângă casa....având complice chiar pe tatăl lui,,,pentru asa infracțiune merita exact cum.a murit si ea
Curs valutar
EUR Euro 4.8393 0.0006
USD Dolarul SUA 4.2695 -0.0508
GBP Lira sterlina 5.3923 -0.0171
CHF Francul elvetian 4.4587 -0.0418
XAU Gramul de aur 234.5040 -2.6342