Vezi aici pe ce străzi din Ploiești se derulează lucrări de reparații

20 Jul 2017 16:00
Vezi aici pe ce străzi din Ploiești se derulează lucrări de reparații
Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic Investiții, derulează lucrări de întreținere și reparații drumuri în cadrul contractului de "Delegare de gestiune a serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere a rețelei stradale, lucrări de artă, parcări (cu excepția celor aflate în administrarea altor entități) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban".

Astfel, echipele constructorului SC Delta Antrepriza de Construcții Montaj 93 SA execută lucrări de reparații curente pe străzile Afinelor și Ghiocei. De asemenea, pe străzile Horia, Milcov, Teleajen, Victoraș, Rudului, I.L. Caragiale, Ion Maiorescu și |Levănțica, se efectuează lucrări de refacere carosabil, în urma lucrărilor derulate de către deținătorii de rețele.

La capitolul investiții, se desfășoară lucrări, după cum urmează:
 Înlocuire rețea canalizare și racorduri pe străzile: Făt Frumos, Aleea Strejnic (bl. A11);
 Extindere rețea canalizare, inclusiv racorduri pentru cetățeni pe străzile: Vasile Lucaciu, Licurici, Cărămidari, Intrarea Grădinilor, Intrarea Cosmosului, Cărvunarilor, Jepilor, Mecet, Intrarea Daliei, Crazna, urmând ca, în cel mai scurt timp, să demareze lucrările și pe străzile Făinari, Dorului și Istrița;
 Înlocuire rețea apă și branșamente pe străzile Popa Farcaș (tronsonul dintre str. Gh. Grigore Cantacuzino " str. Eufrosin Poteca), Lebedei, Tudor Vladimirescu ( tronson str. Horia și str. Torcători), strada Horia (tronson str. Popa Farcaș și str. Tudor Vladimirescu), Alexandru Odobescu, strada I.H.Rădulescu, strada Gh. Grigore Cantacuzino (tronson str. Popa Farcaș și str. Eufrosin Poteca).

Pe străzile Crângași și Aleea Petrochimiștilor au loc luna aceasta lucrări de reabilitare a conductelor existente.

Sursa foto: https://www.bzi.ro

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677