Viceprimarul municipiului Câmpina, Ioan Adrian Pițigoi, a fost ales președinte al organizației PMP din localitate

14 Oct 2017 12:58
Ioan Adrian Pițigoi, viceprimarul municipiului Câmpina, a fost ales, vineri, președinte al organizației PMP din localitate. Are 38 de ani, este de profesie economist, ocupă și funcția de vicepreședinte al filialei PMP Prahova și a renunțat la mandatul de consilier județean pentru a-și dedica activitatea publică oamenilor din Câmpina.
"Sunt convins că echipa aleasă astăzi va avea un cuvânt greu de spus la viitoarele alegeri locale, materializat în rezultate pe măsură. Am convingerea că, prin calitatea oamenilor din această echipă, prin efortul nostru comun, ne vom asigura o voce puternică în consiliul municipal. Suntem o echipă capabilă să inițieze proiectele benefice pentru comunitatea noastră și, în același timp, să ducă mesajul PMP la fiecare om din oraș", spune Ioan Adrian Pițigoi.
La rândul său, deputatul Cătălina Bozianu, președintele PMP-Prahova, afirmă: "Partidul Mișcarea Populară are la Câmpina una dintre cele mai puternice echipe din țară. Datorăm acest fapt, în primul rând, colegului nostru Ionuț Pițigoi, viceprimarul municipiului Câmpina, pe care îl felicit pentru re-alegerea ca președinte al organizației. Un om de ispravă, pe care câmpinenii se pot baza. Le mulțumesc lui Ionuț Pițigoi și colegilor noștri de la Câmpina pentru modul în care acționează în relația cu cetățenii. Ei sunt dovada vie a faptului că, pentru Partidul Mișcarea Populară, a fi în slujba și la dispoziția cetățenilor, nu este doar o vorbă goală".

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677