VIDEO: Cand se vor incheia lucrarile la Palatul de Justitie din Ploiesti. Ministrul Justitiei a anuntat ca a alocat recent 30 de milioane de lei pentru acest obiectiv

21 Oct 2020 14:43
Lucrările la Palatul de Justiție din Ploiești, unde ar urma sa functioneze Tribunalul Prahova si Curtea de Apel Ploiesti, au început de mai bine de 20 de ani. Vorbim despre cel de-al doilea obiectiv de investiție derulat de Ministerul Justiției după Palatul de Justiție din București, atât din punctul de vedere al costurilor, cât și din cel al suprafeței desfășurate (19.430 mp).

"Recent, in virtutea obligatiilor de serviciu de la minister, m-am ocupat de un obiectiv de investitii aici in Prahova, de Palatul de Justitie care a inceput cu foarte multi ani in urma si sunt fericit ca se va finaliza acest Palat de Justitie in perioada urmatoare. Am alocat recent pentru acest palat suma de aproximativ 30 de milioane de lei pentru lucrari si dotari. Sunt in legatura cu magistratii prahoveni pentru acest obiectiv de investitii", a declarat astazi la Ploiești Catalin Predoiu, Ministrul Justitiei.

Potrivit Ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, lucrarile la Palatul de Justitie din Ploiesti ar urma sa se finalizeze in aproximativ doi ani de zile.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677