VIDEO - Carnagiu pe DN1, la Breaza. Patru masini implicate, opt victime dintre care doi morti

19 Feb 2019 02:45
VIDEO - Carnagiu pe DN1, la Breaza. Patru masini implicate, opt victime dintre care doi morti
Un grav accident rutier s-a produs in urma cu putin timp pe DN1, in dreptul localitatii Breaza. Au fost implicate patru masini, iar in urma impactului au rezultat opt victime, dintre care trei incarcerate. Doua dintre acestea au decedat. ISU Prahova intervine cu 3 descarcerari, 3 SMURD, 1 autospeciala de transport persoane și victime multiple, 1 ASAS și 26 pompieri. Potrivit ISU Prahova, victimele sunt: o persoana inconștiena pentru care se lucrează la descarcerare, o fata de 20 ani traumatism cranio cerebral, baiat de 20 ani cu traumatism cranio cerebral și traumatism bazin, un barbat de 39 ani decedat, barbat de 49 ani traumatism ceanio cerebral minor, traumatism abdominal, fractura tibie picior drept și trsumatism bazin, femeie de 46 ani decedata, o fata de 20 ani traumatism cranio facial si un barbat de 50 ani traumatism bazin. Dintre cele opt victime implicate, patru sunt cetateni olandezi.

Traficul in zona este blocat. Potrivit Politiei Prahova, traficul e deviat prin Cornu pe urcare si prin Breaza pe coborare.

Update: Incepand cu ora 18, a fost reluat traficul la Breaza!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Vedem spectacolele in desfasurare, pentru ca locuim intr-o zona apropiata aerodromului, respectiv Malul Rosu. Cum putem afla dijn timp? Vrem sa venim cu nepotii.
Aceste entităţi malefice, întrupate în corpuri umanoide, sunt situate pe cea mai de jos treapta a evoluţiei, nu se deosebesc cu nimic de o bacterie dăunătoare care trebuie stârpită. Datorită acestor fiinţe lipsite de compasiune, omenirea este departe de a evolua spiritual, din contra, ne scufundam din nou in evul mediu. Le doresc sa fie rasplatiţi de soarta, cu aceeasi moneda.
Buna seara,apa nu este potabilă...unde naiba este in parametrii ca la noi nu...e la fel de mizerabilă,de murdară....cum poate sa zică că e bună cand e maro?
Ma Jolie! Locul ideal din Ploiești unde dacă faci o scurta vizita, nu poți sa nu_l recomanzi!! Locul de unde nu poți ieși fără ceva special, un mic aranjament, o amintire dulce și nu numai!! Felicitări Laurei Banica și tot respectul!! A construit un loc original, superb încărcat cu o energie pozitiva, "" Flori și zâmbete"!!
Felicitări dle primar pt noile proiecte Mulțumim pt tot cea ce faceti pt orasul sinaia
Curs valutar
EUR Euro 4.7401 0.0018
USD Dolarul SUA 4.1850 -0.0166
GBP Lira sterlina 5.4095 0.0263
CHF Francul elvetian 4.1713 -0.0021
XAU Gramul de aur 178.1720 0.2612