VIDEO - Carnagiu pe DN1, la Breaza. Patru masini implicate, opt victime dintre care doi morti

15 Dec 2018 20:40
VIDEO - Carnagiu pe DN1, la Breaza. Patru masini implicate, opt victime dintre care doi morti
Un grav accident rutier s-a produs in urma cu putin timp pe DN1, in dreptul localitatii Breaza. Au fost implicate patru masini, iar in urma impactului au rezultat opt victime, dintre care trei incarcerate. Doua dintre acestea au decedat. ISU Prahova intervine cu 3 descarcerari, 3 SMURD, 1 autospeciala de transport persoane și victime multiple, 1 ASAS și 26 pompieri. Potrivit ISU Prahova, victimele sunt: o persoana inconștiena pentru care se lucrează la descarcerare, o fata de 20 ani traumatism cranio cerebral, baiat de 20 ani cu traumatism cranio cerebral și traumatism bazin, un barbat de 39 ani decedat, barbat de 49 ani traumatism ceanio cerebral minor, traumatism abdominal, fractura tibie picior drept și trsumatism bazin, femeie de 46 ani decedata, o fata de 20 ani traumatism cranio facial si un barbat de 50 ani traumatism bazin. Dintre cele opt victime implicate, patru sunt cetateni olandezi.

Traficul in zona este blocat. Potrivit Politiei Prahova, traficul e deviat prin Cornu pe urcare si prin Breaza pe coborare.

Update: Incepand cu ora 18, a fost reluat traficul la Breaza!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Draga moșule, Eu niciodată nu am făcut o scrisoare deoarece niciodată n am primit nimic de la Consiliul Județean Ph... În nici un an.... Anul acesta sper ca voi primi și eu ceva ca alți copii. Chiar dacă sunt mare, tot de voi depind!!!
Felicitari si urari de bine membrilor echipei Salvamont Busteni pentru care am toata pretuirea. Implicarea si daruirea lor, deseori pana la sacrificiu, porneste din dragostea lor pt. oameni. Dumnezeu sa- i intareasca si sa le ajute la toate cele bune si de folos. Aprecierea Preafericirii Sale Parintele Patriarh Daniel ma emotioneaza si confirma modestele mele cuvinte.
Cand foarte multe familii depind de material lemnos pentru a-si asigura caldura pe timp de iarna iar autoritatile nu asigura absolut nimic,nu deschid nici un depozit de unde se poate procura lemnul de foc iar distribuitorii locali privati spun ca nu pot aduce din cauza legislatiei, atunci care trebuie pedepsiti, cei prinsi ca au taiat de nevoie sau autoritatile care nu fac nimic? Tocmai in dimineata asta era o stire cum ca doi batrani au fost gasiti morti in casa, inghetati.
Asta din cauza primariei ,ca nu au facut nimic pentru cartierul Nistoresti, suntem in 2018 si nu au apa de la retea, nu au gaze, nu au strazi asfaltate, nu au nimic...
Nu zic sa nu-i pedepseasca, dar cu strainii care ne-au furat toate padurile ce faceti?
Curs valutar
EUR Euro 4.6540 0.0055
USD Dolarul SUA 4.1197 0.0336
GBP Lira sterlina 5.1867 0.0145
CHF Francul elvetian 4.1341 0.0151
XAU Gramul de aur 164.1137 0.9368