(VIDEO) Catalina Bozianu (PMP):"Menținerea în funcție a ministrului Liviu Pop, o dovadă a lipsei de respect pe care o manifestă PSD față de români"

17 Oct 2017 11:55
(VIDEO) Catalina Bozianu (PMP):"Menținerea în funcție a ministrului Liviu Pop, o dovadă a lipsei de respect pe care o manifestă PSD față de români"
Deputatul PMP Catalina Bozianu cere, printr-o declaratie politica, demiterea ministrului Educatiei, Liviu Pop.
"Acum o lună, o dată cu începerea noului an școlar, remanierea ministrului Educației, Liviu Pop, s-a dovedit a fi o urgență națională. Haosul produs în sistemul de învățământ, criza manualelor pentru gimnaziu, lipsa de implicare în rezolvarea problemelor infrastructurii școlare, toate acestea erau temeiuri suficiente pentru ca dl. Pop să fie demis. Dacă mai adăugăm și modul în care ministrul Educației obișnuiește să se exprime în public, atunci niciun premier și niciun lider al partidului de guvernământ nu ar avea motive de amânare a acestei decizii firești.
Cu toate acestea, la remanierea guvernamentală din această săptămână, Liviu Pop a lipsit de pe lista miniștrilor schimbați din funcție. Consider acest lucru o sfidare a tuturor copiilor de vârstă școlară, a părinților acestora și a bunului-simț. De asemenea, menținerea cu orice preț în funcție a lui Liviu Pop dovedește disprețul pe care liderii PSD îl au față de educație, precum și incapacitatea acestui partid de a promova oameni competenți și decenți intelectual, care să reprezinte modele pentru copiii noștri.
Dragi colegi, este evident pentru oricine că această remaniere guvernamentală nu are drept scop înlocuirea unor miniștri mai puțin competenți sau mai puțin integri cu alții care se potrivesc mai bine cerințelor oamenilor din această țară. Scopul acestei remanieri este reglarea de conturi între diferitele grupuri de interese politice și economice din PSD, din jurul sau din spatele acestui partid. Din păcate, cei care suferă din cauza războaielor politicianiste dintre liderii PSD sunt românii. Cetățenii decontează și instabilitatea politică, și incompetența economică a guvernării.
Ar fi fost, de aceea, un gest de minim respect față de oamenii care plătesc distracția politică a domnilor Dragnea și Tudose ca, la pachet cu miniștrii căzuți victimă acestor răfuieli, să fie demis și cel mai dezastruos ministru din guvern: Liviu Pop, de la Educație. Din respect pentru români, domnilor Dragnea și Tudose, vă cer să-l demiteți!", a declarat Catalina Bozianu.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677