VIDEO Comportamentul, bata-l vina. Cum s-a dat de gol o femeie

22 Feb 2018 13:54
VIDEO Comportamentul, bata-l vina. Cum s-a dat de gol o femeie
Polițiștii ploieșteni au depistat în flagrant o femeie cu dublă cetățenie, moldovenească și română, care îi oferea alteia 3000 de țigarete cu timbru de pentru articole de tutun eliberat de Republica Moldova.
La data de 21 februarie a.c., în jurul orei 18.40, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, Secția nr. 1 Poliție, în timp ce acțíonau pe str. Apelor din municipiu, au observat două femei, care aveau un comportament suspect, una dintre acestea având asupra sa două bagaje voluminoase, pe care le-a înmânat celeilalte.
Polițiștii au procedat la interceptarea acestora, cele două au fost identificate, stabilindu-se că este vorba despre 2 femei domiciliate în Ploiești, una dintre ele având dublă cetățenie, moldovenească și română.
În urma controlului efectuat asupra bagajelor găsite, s-a constatat faptul că acestea conțin 3000 de țigarete.
Toate pachetele aveau aplicat timbru de accize pentru articole de tutun eliberat de Republica Moldova, fără a avea aplicat timbru eliberat de România.
Persoanele au fost conduse la sediul poliției în vederea continuării cercetărilor, iar țigările au fost ridicate.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.
video: Politia Prahova
foto: captura video

COMENTARII

64x64

Nyisztor Livia

Felicitări oamenilor legii!

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677