(VIDEO) Conditii greu de imaginat. Un copil nou nascut, condamnat sa traiasca in saracie

08 Nov 2017 14:03
(VIDEO) Conditii greu de imaginat. Un copil nou nascut, condamnat sa traiasca in saracie
O fetita nascuta pe 25 octombrie este condamnata sa traiasca in saracie, in conditii greu de imaginat. Casa, daca o putem numi asa, arata mai degraba cu un grajd. Acoperisul este sau nu este, apa nu exista, ca sa nu mai vorbim de sursa de incalzire. Mama este in evidente de epilesie dar medicul din sat spune ca are si ultburari psihice. Nu stie cum se prepara laptele praf si nici sa recunoasca o suzeta. Cu toate acestea, sta lipita de fiica sa, pe care o tine numai in brate si pe care se vede ca o iubeste. Fetita este ingrijita de o vecina care se teme insa ca mama copilei sa nu faca o criza de epilepsie si sa-i faca rau micutei.
Parintii mai au doi copii, dar acestia sunt deja in grija statului.
" Colegii mei au fost la Sângeru unde au constatat într-adevăr că minorul locuieşte în condiţii precare. Nu au reuşit însă să preia copilul de acolo, pentru că nici mama şi nici tatăl nu şi-au dat acordul. Am constatat că tatăl este angajat cu carte de muncă, are un venit lunar stabil, iar el a spus că este de acord să intre în concediu de creştere copil, astfel încât acesta să fie bine îngrijit. Mama este foarte ataşată de copil şi îşi doreşte foarte mult să-l crească, iar noi nu putem să intervenim mai mult, dacă ea nu doreşte acest lucru. Cert este că familia va fi monitorizată. Am luat legătura cu medicul de familie din comună, care va trebui să se implice în acest caz. Dacă vor apărea probleme, vom prelua copilul prin ordonanţă preşedinţială, dată de instanţă, conform procedurilor”, a declarat Corina Nicola, purtatorul de cuvant al DGASPC Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
VA ROG SA IMI SPUNETI CAND SE DESCHIDE CENTRUL DE VACCINARE DE LA SCOALA GENERALA NR 28,SALA DE SPORT.
la multyi ani cu multa sananate.noi sucese, fericire si iubitre
Felicitari pentru organizarea si functionarea centrului de vaccinari din cadrul spitalului Boldescu, Ploiesti.M-am vaccinat pe data de 22.01.2021, orele 18.Totul s-a derulat la ora fixata, fara intarzieri,cu mult profesionalism si amabilitate[trei doamne asistente si dr. Luchian].Aproape ca nu-mi venea sa cred ca se poate si la noi asa!!
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0006
USD Dolarul SUA 4.0105 -0.0043
GBP Lira sterlina 5.4892 -0.0207
CHF Francul elvetian 4.5228 -0.0023
XAU Gramul de aur 240.0052 -1.5092