(VIDEO) Conditii greu de imaginat. Un copil nou nascut, condamnat sa traiasca in saracie

08 Nov 2017 14:03
(VIDEO) Conditii greu de imaginat. Un copil nou nascut, condamnat sa traiasca in saracie
O fetita nascuta pe 25 octombrie este condamnata sa traiasca in saracie, in conditii greu de imaginat. Casa, daca o putem numi asa, arata mai degraba cu un grajd. Acoperisul este sau nu este, apa nu exista, ca sa nu mai vorbim de sursa de incalzire. Mama este in evidente de epilesie dar medicul din sat spune ca are si ultburari psihice. Nu stie cum se prepara laptele praf si nici sa recunoasca o suzeta. Cu toate acestea, sta lipita de fiica sa, pe care o tine numai in brate si pe care se vede ca o iubeste. Fetita este ingrijita de o vecina care se teme insa ca mama copilei sa nu faca o criza de epilepsie si sa-i faca rau micutei.
Parintii mai au doi copii, dar acestia sunt deja in grija statului.
" Colegii mei au fost la Sângeru unde au constatat într-adevăr că minorul locuieşte în condiţii precare. Nu au reuşit însă să preia copilul de acolo, pentru că nici mama şi nici tatăl nu şi-au dat acordul. Am constatat că tatăl este angajat cu carte de muncă, are un venit lunar stabil, iar el a spus că este de acord să intre în concediu de creştere copil, astfel încât acesta să fie bine îngrijit. Mama este foarte ataşată de copil şi îşi doreşte foarte mult să-l crească, iar noi nu putem să intervenim mai mult, dacă ea nu doreşte acest lucru. Cert este că familia va fi monitorizată. Am luat legătura cu medicul de familie din comună, care va trebui să se implice în acest caz. Dacă vor apărea probleme, vom prelua copilul prin ordonanţă preşedinţială, dată de instanţă, conform procedurilor”, a declarat Corina Nicola, purtatorul de cuvant al DGASPC Prahova.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8744 0.0014
USD Dolarul SUA 4.1145 -0.0040
GBP Lira sterlina 5.3849 -0.0068
CHF Francul elvetian 4.5485 0.0089
XAU Gramul de aur 252.5738 -1.3923