(VIDEO) Copilasi care nu stiu ca exista Mos Craciun. El exista, in fiecare dintre noi

06 Dec 2017 18:10
(VIDEO) Copilasi care nu stiu ca exista  Mos Craciun. El exista, in fiecare dintre noi
Pentru unii dintre copilasi, si nu sunt putini la numar, Mos Nicolae sau Mos Craciun reprezinta ... necunoscute. Nu doar ca nu au poposit niciodata la ei, dar nici macar nu au auzit de astfel de personaje. Acum, in prag de sarbatori putem schimba aceste povesti triste, cum este cazul unei familii din Sangeru, judetul Prahova. Aici locuiesc 4 copii. Cel mai mic are 5 ani, cel mai mare are 12. Nu au fost nicio zi la scoala pentru ca tatal nu are bani sa-i trimita si stau la lumina lumanarii. Pe frigul acesta, ei sunt desculti si imbracati sumar si mananca te miri ce. Mama a plecat acum peste 4 ani de acasa si nu s-a mai intors. Cei 4 sunt crescuti de tatal lor, care insa nu are un serviciu stabil, muncind prin sat atunci cand este chemat.
Putem sa le spunem Craciun fericit si chiar sa facem din aceste sarbatori o poveste fericita!

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677