(VIDEO) Credite on-line obtinute ilicit. Perchezitii DIICOT Prahova la banuiti

19 Oct 2018 07:36
(VIDEO) Credite on-line obtinute ilicit. Perchezitii DIICOT Prahova la banuiti
Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploieşti împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești au efectuat azi, un număr de 13 percheziții domiciliare pe raza județelor Prahova şi Bihor, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de fraudă informatică și fals informatic.
În cauză există suspiciunea rezonabilă căîn perioada 2015 – 2017, membrii grupului infracţional organizat, format din 7 persoane, la care au aderat, pe parcurs și alte persoane, au obţinut în mod ilicit credite on-line de la instituții financiare nebancare din România.
S-a reţinut că, pe parcursul derulării activităţii infracționale ce a avut ca scop obţinerea de sume de bani în mod ilicit, membrii grupării au utilizat, inițial, propriile date de identificare sau date de identificare aparținând altor persoane, precum și adeverințe de salariat și extrase de cont falsificate, prin intermediul unor aplicații informatice.
Ulterior, au introdus în aplicațiile informatice ale instituțiilor financiare nebancare documente false, modalitate în care au aplicat pentru aproximativ 300 de solicitări de creditare.
Urmare percheziţiilor domiciliare efectuate în cauză, au fost descoperite și ridicate mai multe documente, înscrisuri, telefoane mobile și sisteme informatice.
La sediul DIICOT- Serviciul Teritorial Ploieşti vor fi aduse 19 persoane, în vederea audierii.
COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Sunt multi care nu fac stop-ul aici...din stop il face cedeaza...e trist ce vad mai mereu...odata ce e un semn trebuie respectat atat pt tine cat si pt ceilanti.
APA NOVA ,sa faca bine ca sa deschida si vana de la CRANGUL LUI BOD care se afla linga podul de pe CENTURA DE VEST Ploiesti si anume cea care merge la statia de langa PODUL INALT VEST ,sau cea de la intersectia Soseaua Vestului -Republici unde sunt vanele principale de legatura ,ca eu cand iam intrebat daca pica CRANGUL LUI BOD au zis ca deschide vanele de la INEL TREI BRAZI ptr alimentarea VESTULUI
Mafia lucreaza
cu banii aștia imi cumpar un cal
puteti contacta la nr multumemsde telefon 0731814289
Curs valutar
EUR Euro 4.6658 -0.0009
USD Dolarul SUA 4.0493 0.0134
GBP Lira sterlina 5.3102 0.0065
CHF Francul elvetian 4.0769 0.0085
XAU Gramul de aur 159.3087 0.1231