VIDEO Doi ursi au aparut pe o partie din Predeal. Cum au fost alungati

29 Jan 2018 10:01
VIDEO Doi ursi au aparut pe o partie din Predeal. Cum au fost alungati
Doi ursi au alertat salvamontistii si jandarmii, duminica dupa amiaza. Mai multi turisti au sunat la 112 si au anuntat ca 2 urși au aparut pe pârtia Subteleferic din Predeal. Potrivit Jandarmeriei Brasov, jandarmii și salvamontiști au fost nevoiți să intervină pentru limitarea accesului turiștilor în acea zonă.
Turiștii prezenți în apropiere au fost informați despre potențialul pericol și despre faptul că accesul este restricționat deoarece animalele sunt încă prezente în apropiere.
Salvamontiștii din cadrul serviciului Salvamont Predeal au aruncat mai multe petarde spre cei doi urși, reușind să îndepărteze animalele săbatice în pădure.
Patrulele de jandarmi au continuat să rămână în zonă pentru a se asigura că nu mai există niciun pericol pentru turiști. Nimeni nu a fost rănit.
foto: Jandarmeria Brasov
video: Salvamont Romania

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
super super
Nu cred ca un parastas poate fi inclus la o masa festiva: as intreba eu : cum mai poate fi rrspectata durerea unei fa.ilii care abea probabil s-a condus un membru drag pe ultimul drum : ca doar nu se punea problema de veselie si cine stie ce zgomote si domnii politisti au mers la vanat de amenzi: oare familia aia nu chieltuise destul cu necazul lor?? Roata se invarte domnilor!! Paste fericit!??
Felicitări, cu seriozitate și perseverență, mereu se va ridica valoarea liceului, a cadrelor didactice și a absolvenților lui !
Sunt una din multele chimiste care su avut o ca idol. I am fost vecina si prietena de peste 30 ani. Cu toate ca nu am fost eleva domniei sale ne a unit in aceasta prietrnie pasiunea pentru chimie. Un specialist in a preda chimia tinerlor intr un mod original care te făcea sa iubesti aceasta materie. Lucra pentru editarea manualelor cu pasiune si dedicare cum nu am intalnit in lunga mea activitate de project manager in proiectarea instalatiilor din rafinarii. A fost un om de o moralitate desavarsita. profesorul Olga Petrescu = profesorul Nenitescu, pentru noi chimistii. Stimata Doamna si prietena Olga imi vei lipsi. Dumnezeu sa te aibă in paza. Sa ajungi cu liniste in lumea vesniciei.
Doamna profesoară Olga Petrescu a fost sufletui întâlnirii noastre de 45 de ani de la terminarea liceului.Imi exprim regretul pentru pierderea pe care am suferit-o noi toți elevii Colegiului Național I.L.Caragiale din Ploiesti Dumnezeu s-o odihnească în pace.
Curs valutar
EUR Euro 4.9259 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0492 -0.0308
GBP Lira sterlina 5.7056 0.0286
CHF Francul elvetian 4.4955 0.0014
XAU Gramul de aur 239.1391 0.3671