VIDEO EXCLUSIV - UPDATE: FEMEIA A DECEDAT! O femeie a căzut de la etaj, pe scara blocului, în centrul Ploieștiului, și se află în stare de inconștiență

27 Nov 2017 15:11
VIDEO EXCLUSIV - UPDATE: FEMEIA A DECEDAT! O femeie a căzut de la etaj, pe scara blocului, în centrul Ploieștiului, și se află în stare de inconștiență
Incidentul s-a petrecut în urmă cu puțin timp în Piața Victoriei din Ploiesti. Femeia a căzut de la etajul I și se află în stare de inconștiență. Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și SMURD-ul îi acordă în aceste momente îngrijirile necesare.

Vom reveni cu amănunte!

UPDATE: Femeia este căzut pe scara blocului de la etajul I. Se pare că aceasta s-a rostogolit pe scări și a fost găsită în stop cardio-respirator. Echipajul de medici îi efectuează și la aceasta oră manevre de resuscitare.

Vom reveni cu detalii!

Femeia nu a răspuns la manevrele de resuscitare. Corpul neînsuflețit urmează să fie preluat de Serviciul de Medicină Legală de la locul intervenției. Femeia avea 85 de ani.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8741 0.0010
USD Dolarul SUA 4.1264 0.0040
GBP Lira sterlina 5.3742 -0.0146
CHF Francul elvetian 4.5376 -0.0097
XAU Gramul de aur 252.0199 -0.3063