VIDEO - Fanfara Jandarmeriei Române cântă ... "Despacito"! Află motivul!

04 Nov 2017 15:52
VIDEO - Fanfara Jandarmeriei Române cântă ... "Despacito"! Află motivul!
Potrivit unei postări de pe pagina oficială de facebook a Jandarmeriei Române, Despacito este cel mai difuzat videoclip din toate timpurile, fiind vizionat de peste 4 miliarde de ori. Fanfara Jandarmeriei Române a reinterpretat această piesă alături de un elev al Colegiului Național de Muzică George Enescu.

"Mario Stan, băiețelul colegului nostru, plutonierul major Stan Mircea, și-a propus să depășească acest record, iar noi, cei din Fanfara Jandarmeriei Române îl sprijinim pentru împlinirea acestui vis. În această săptămână, Mario, elev al Colegiului Național de Muzică George Enescu, secția vioară, a fost invitat la repetițiile Muzicii Reprezentative a Jandarmeriei Române, unde a avut parte de o surpriză. Reorchestrarea piesei în varianta pentru fanfară aparține plutonierului adjutant șef Ola Horațiu Adrian", este mesajul adaugat la postare. Va invitam sa ascultati mai sus ce a iesit!

Sursa video: facebook Jandarmeria Romana

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
VA ROG SA IMI SPUNETI CAND SE DESCHIDE CENTRUL DE VACCINARE DE LA SCOALA GENERALA NR 28,SALA DE SPORT.
la multyi ani cu multa sananate.noi sucese, fericire si iubitre
Felicitari pentru organizarea si functionarea centrului de vaccinari din cadrul spitalului Boldescu, Ploiesti.M-am vaccinat pe data de 22.01.2021, orele 18.Totul s-a derulat la ora fixata, fara intarzieri,cu mult profesionalism si amabilitate[trei doamne asistente si dr. Luchian].Aproape ca nu-mi venea sa cred ca se poate si la noi asa!!
felicitari domnul primar si multa sanatate vati gandit foarte bine pentru batrani care sunt in varsta cu siguranta se va bucura da acesta ideie
Vreau sa ma vaccinez
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0002
USD Dolarul SUA 4.0195 0.0090
GBP Lira sterlina 5.4869 -0.0023
CHF Francul elvetian 4.5190 -0.0038
XAU Gramul de aur 239.1954 -0.8098