VIDEO, FOTO Ceremonia de absolvire a promoției de agenți de poliție - decembrie 2017

21 Dec 2017 12:36
Mii de persoane au participat, astazi, la ceremonia de absolvire a promoției de agenți de poliție - decembrie 2017 organizata la Scoala de Politie din Campina.
De pe bancile acestei unitati de invatamant au iesit acum 430 de barbati si 236 de femei, care au depus astazi si juramantul pentru tara.
Seful promotiei este agent de politie Maria-Adelina Dudău, cu media de absolvire 9,86.
“Cu ocazia absolvirii școlilor de agenți de poliție, vă felicit și vă urez succes în misiunile viitoare!
Vă rog să interacționați cu cetățeanul în același mod în care dumneavoastră sau familiile dumneavoastră v-ați fi dorit să fiți tratați de polițiști, sau de alți funcționari, înainte de a accede în această profesie”, le-a transmis șeful Poliției Române, chestor-șef de poliție Bogdan Despescu, proaspetilor politisti.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8747 0.0001
USD Dolarul SUA 4.1588 0.0063
GBP Lira sterlina 5.4016 0.0135
CHF Francul elvetian 4.5641 0.0093
XAU Gramul de aur 251.2556 -1.8434