VIDEO - GRAȚIELA GAVRILESCU: Protejăm urșii prin măsurile pe care le luăm conform acestui ordin, dar nu punem în pericol viața cetățeanului. Nu este cotă de vânătoare, ci este cotă de intervenție

26 Aug 2017 12:56
VIDEO - GRAȚIELA GAVRILESCU: Protejăm urșii prin măsurile pe care le luăm conform acestui ordin, dar nu punem în pericol viața cetățeanului. Nu este cotă de vânătoare, ci este cotă de intervenție
Ministerul Mediului a lansat de ceva vreme în consultare publică Ordinul pentru aprobarea nivelului de intervenție în cazul speciilor de urși și lupi, în interesul sănătății și securității populației și în scopul prevenirii unor daune importante. Prezentă la Ploiești la o întâlnire pe probleme de mediu, Grațiela Gavrilescu, Ministerul Mediului, a declarat că nu va renunța la ordinul respectiv care dă posibilitatea uciderii a 140 de urși din toată țara pe motiv că tot multe animale atacă gospodăriile și cetățenii. Asta chiar dacă de săptămâna viitoare se așteaptă la noi proteste în stradă din această cauză. Ascultă mai sus declarația integrală a Grațielei Gavrilescu cu privire la acest aspect.
În județul Prahova trăiesc în prezent aproximativ 200 de urși, deși efectivul optim este de 80.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0005
USD Dolarul SUA 4.1525 0.0261
GBP Lira sterlina 5.3881 0.0139
CHF Francul elvetian 4.5548 0.0172
XAU Gramul de aur 253.0990 1.0791