VIDEO: Klaus Iohannis: “Am început să reevaluez ideea unui referendum”

23 Mar 2019 22:55
VIDEO: Klaus Iohannis: “Am început să reevaluez ideea unui referendum”
Prezent sâmbătă seara la Gala Premiilor TNL “Mircea ionescu Quintus”, președintele României, Klaus Iohannis, și-a anunțat intenția de a organiza un referendum.

“Am început să reevaluez ideea unui referendum, pentru că doar aşa românii pot arăta că nu mai sunt de acord cu felul în care PSD-ul strică Legile Justiţiei, îşi bate joc de ţară, își bate joc de români”. Am invitat deja pentru începutul săptămânii viitoare pe foarte mulți români interesați cu care voi avea consultari pe tema referendumului, fiindcă îmi doresc un referendum bine organizat, bina gândit, un referendum în parteneriat cu societatea civilă, cu partidele politice de bună credință și împreună cu românii și cu voi, a declarat Președintele României, Klaus Iohannis, la Gala Premiilor TNL „Mircea Ionescu Quintus” ce a avut loc la Sinaia.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Sunt bucuros ca se organizează in România expoziții de bonsai. Însă ar trebui mai mult promovată asemenea știre deoarece încă foarte mulți romani considera ca bonsai este o specie anume de planta. Abia aștept sa vizitez aceasta grădina cu bonsai
Multumesc pentru informatii.Foarte utile pentru familia mea.Ne-am propus ca la sfarsitul acestei luni sa incepem o cura de 10 bai in statiunea Tintea.foarte buna initiativa de a pune pe net aceste informatii. Va felicit !
Buna ziua,se mai fac angajari la dv?
Curs valutar
EUR Euro 4.7199 -0.0006
USD Dolarul SUA 4.1541 0.0057
GBP Lira sterlina 5.2701 -0.0184
CHF Francul elvetian 4.2531 0.0025
XAU Gramul de aur 187.9152 -2.6070