VIDEO Medic rezident ATI în Ploiești: ”mama mea care lucrează își ia concediu fără plată pentru că nu pot să-mi las copilul cu o bonă trei săptămâni”

14 Oct 2020 12:26
VIDEO Medic rezident ATI în Ploiești: ”mama mea care lucrează își ia concediu fără plată pentru că nu pot să-mi las copilul cu o bonă trei săptămâni”
Sunt în prima linie în lupta cu COVID-19. Unii au plecat de acasă, temportar, ca să nu-și îmbolnăvească familiile. Alții, nu au făcut-o dar sunt mai mai mult la serviciu. De unii sunt huliți, alții îi laudă. Sunt medicii care au grijă de sănătatea noastră, ce-i drept cu ce au la îndemână și cu ce le oferă și sistemul sanitar. Dincolo de halate sunt oameni, oameni ca noi. Așa este și Alexandra Chirvasa, o tânără de 32 de ani. Stă cu familia în București, dar de cinci luni a fost transferată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, fiind medic rezident ATI în anul IV. Este medic dar este și mama unui bebeluș de 5 luni pe care-l vede rar. Copilul stă cu bunica întrucât Alexandra este mai mult la serviciu. Ne-a spus că nu și-a strâns copilul în brațe de două săptămâni.
”Mama mea care lucrează își ia concediu fără plată pentru că nu pot să-mi las copilul cu o bonă trei săptămâni”, a povestit Alexandra Chirvasa.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8741 0.0010
USD Dolarul SUA 4.1264 0.0040
GBP Lira sterlina 5.3742 -0.0146
CHF Francul elvetian 4.5376 -0.0097
XAU Gramul de aur 252.0199 -0.3063