VIDEO - Ninge abundent in nordul judetului! Se circula cu dificultate. Masini, TIR-uri blocate. Politistii au instituit restrictii de circulatie

17 Jan 2018 23:19
Ninge abundent la aceasta ora in partea de nord a judetului Prahova, unde este instituit si cod portocaliu, mai exact pe DN 1 (de la Posada), cât și pe DN 1A (de la Valea Popii). Traficul este ingreunat din aceasta cauza. Potrivit Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, au fost câteva situații cu mașini de tonaj care rămăseseră imobilizate in pantă (pe Posada și mai sus de Măneciu). Polițiștii patrulează pe zona și în fiecare dintre situațiile constatate au solicitat Sectiei Drumuri Nationale sa intervină, astfel că problemele s-au rezolvat punctual, relativ repede. S-a acționat cu material antiderapant, dar, din cauza că traficul a fost relativ redus, s-a mai depus zăpadă peste. Pe DN1 în zona montană se acționează cu 4 echipaje de deszăpezire. Politia rutiera a mai solicitat Sectiei Drumuri Nationale sa dizolve alte două utilaje din sudul județului, unde nu ninge. In zona Mefin a fost un tir blocat.
La Nistorești, a fost instituit un filtru de politie, care verifica echiparea de iarna, in special la vehiculele de tonaj.
Politistii au decis ca de la Nistorești spre Brașov, cât și din spre Brașov, nu se mai permite trecerea vehiculelor peste 7,5 t, indiferent de echipare.

UPDATE: Dupa ora 00.00 a fost ridicata restrictia de la Nistoresti.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8732 0.0002
USD Dolarul SUA 4.1013 -0.0090
GBP Lira sterlina 5.4820 0.0285
CHF Francul elvetian 4.5070 -0.0002
XAU Gramul de aur 246.1113 -0.5634