VIDEO - Ninge abundent in nordul judetului! Se circula cu dificultate. Masini, TIR-uri blocate. Politistii au instituit restrictii de circulatie

17 Jan 2018 23:19
Ninge abundent la aceasta ora in partea de nord a judetului Prahova, unde este instituit si cod portocaliu, mai exact pe DN 1 (de la Posada), cât și pe DN 1A (de la Valea Popii). Traficul este ingreunat din aceasta cauza. Potrivit Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, au fost câteva situații cu mașini de tonaj care rămăseseră imobilizate in pantă (pe Posada și mai sus de Măneciu). Polițiștii patrulează pe zona și în fiecare dintre situațiile constatate au solicitat Sectiei Drumuri Nationale sa intervină, astfel că problemele s-au rezolvat punctual, relativ repede. S-a acționat cu material antiderapant, dar, din cauza că traficul a fost relativ redus, s-a mai depus zăpadă peste. Pe DN1 în zona montană se acționează cu 4 echipaje de deszăpezire. Politia rutiera a mai solicitat Sectiei Drumuri Nationale sa dizolve alte două utilaje din sudul județului, unde nu ninge. In zona Mefin a fost un tir blocat.
La Nistorești, a fost instituit un filtru de politie, care verifica echiparea de iarna, in special la vehiculele de tonaj.
Politistii au decis ca de la Nistorești spre Brașov, cât și din spre Brașov, nu se mai permite trecerea vehiculelor peste 7,5 t, indiferent de echipare.

UPDATE: Dupa ora 00.00 a fost ridicata restrictia de la Nistoresti.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677