VIDEO - O nouă zi de căutări fără succes s-a încheiat, în Bucegi! Salvamontiștii nu au dat de tânărul disparut, sâmbătă, dupa o avalanșă

16 Jan 2018 16:46
VIDEO - O nouă zi de căutări fără succes s-a încheiat, în Bucegi! Salvamontiștii nu au dat de tânărul disparut, sâmbătă, dupa o avalanșă
Aproximativ 20 de salvamontiști din județul Prahova, ajutați și de 8 salvamontiști din Hunedoara, dar și de mai mulți alpiniști voluntari, l-au căutat și astăzi pe alpinistul de 30 de ani care a fost surprins, sâmbătă, de o avalanșă, în Munții Bucegi, pe Valea Coștilei.
Căutările, fără succes până acum, au fost sistate din cauza vremii care s-a înrăutățit. Aceasta a fost a patra zi de cautari, iar salvatorii montani, din cauza vremii si riscului mare de producere a noi avalanse, au decis sa opreasca actiunea pana cand vremea se va imbunatati.
"A patra zi de cautari a barbatului cazut in Valea Costilei, a ramas fara niciun rezultat, cu toate ca au participat la interventie aproape 50 de oameni. Ieri noapte a mai curs o avalansa peste cea veche, marind semnificativ stratul de zapada. Acest lucru a ingreunat si mai mult cautarile. Astazi s-au sapat santuri de aproape 2 metri, din care s-a sondat in toate directiile. Pentru ca vantul s-a intensificat foarte mult in zonele de creasta si riscul producerii unor noi avalanse era prea mare, s-a decis oprirea cautarilor", arata Salvamont Busteni.
Sursa imagini: Salvamont Busteni

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677