VIDEO Perchezitii la persoane care au vrut sa se imbogateasca de Craciun. Taiau brazi

20 Dec 2017 14:44
VIDEO Perchezitii la persoane care au vrut sa se imbogateasca de Craciun. Taiau brazi
Polițiștii din Prahova au efectuat 4 percheziții, in Cerasu, la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni silvice.
Din cercetări, a rezultat că, în cursul lunii decembrie 2017, persoanele în cauză ar fi tăiat fără drept și sustras brazi de Crăciun din păduri aparținând fondului forestier național, situate în localitatea Cerașu.
Prin infracțiunile comise ar fi cauzat un prejudiciu de peste 2.500 de lei.
De la locațiile percheziționate polițiștii au ridicat brazi de Crăciun și aproape o tona de cetină.
3 persoane au fost aduse la sediul poliției, cu mandate, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.
La percheziții au participat jandarmi.
sursa video: Politia Prahova
foto: captura video

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0005
USD Dolarul SUA 4.1525 0.0261
GBP Lira sterlina 5.3881 0.0139
CHF Francul elvetian 4.5548 0.0172
XAU Gramul de aur 253.0990 1.0791