VIDEO: PMP Prahova a depus astazi dosarele candidatilor pentru alegerile parlamentare. Deputatul Catalina Bozianu, prima pe lista pentru Camera Deputatilor, iar Adrian Pitigoi primul pentru Senat

19 Oct 2020 22:34
Partidului Miscarea Populara - Organizatia Prahova a depus astazi la Biroul Electoral Judetean listele de candidati pentru alegerile parlamentare. Presedintele PMP Prahova si actual deputat, Catalina Bozianu, se afla prima pe lista candidatilor pentru Camera Deputatilor, prezentandu-se in fata electoratului pentru un nou mandat. Asta in timp ce lista PMP Prahova pentru Senat este deschisa de Adrian Pitigoi, fostul viceprimar al municipiului Campina.


“Venim in fata oamenilor cu doua echipe de candidati formate exclusiv din prahoveni care au castigat respectul, increderea si votul unei mari parti a oamenilor din comunitatile in care traiesc. Candidatii nostri sunt oameni buni, competenti, cinstiti, sunt oameni care au dovedit la alegerile locale ca se bucura de increderea concetatenilor. Sunt oameni care tin la localitatea lor, la judetul lor, la Romania”, a declarat Catalina Bozianu, candidat PMP la Camera Deputatilor.


“Eu sunt om de administratie, doamna deputat Bozianu este om de administratie, toti colegii nostri sunt oameni care se afla printre prahoveni si le cunosc problemele. Daca, datorita increderii dumneavoastra, vom ajunge la Bucuresti, in Parlamentul Romaniei, vom promova proiectele pe care le-am sustinut si la alegerile locale si anume: in fiecare comuna din Prahova sa avem apa, gaze, canal; dorim rezolvarea Autostrazii Comarnic-Brasov, ne dorim rezolvarea problemei stringente din Ploiesti referitoare la poluare. Vom ajunge in Parlamentul Romaniei cu mandrie, reprezentandu-va pe dumneavostra prahovenii si ne vom ocupa, facandu-ne datoria fata de tara, de rezolvarea problemelor din Prahova pentru ca asa este normal”, a spus Adrian Pitigoi, candidat PMP la Senatul Romaniei.

“Ne sustinem proiectul de lege de reducere a numarului de parlamentari la 300, asa cum am facut-o si cu proiectul de revenire la algerea primarilor in doua tururi. Lucram la un program economic national destinat cu prioritate antreprenorilor romani afectati de pandemie. In Prahova ne vom continua campania inceputa la alegerile locale orientata catre preluarea problemelor oamenilor in incercarea de a le rezolva”, a mai precizat Catalina Bozianu.


Lista PMP Prahova Camera Deputatilor:
1. Bozianu Nicoleta Catalina
2. Chitu Adina Elena
3. Goidan Cristian
4. Macivei Tudor
5. Dragomir Mihai Severin
6. Marghioala Catalin Ionut
7. Cioc Rodica
8. Salceanu Auras Petrut
9. Preda Nicoleta
10. Panait Simona Elena
11. Codescu Valentin
12. Popescu Octavian Georgian
13. Vuta Viorel Marius
14. Mirzea Sebastian

Lista candidati PMP Prahova Senatul Romaniei:
1. Pitigoi Ioan Adrian
2. Moise Cornel
3. Vlasceanu Mihaela
4. Petrisor Aurel
5. Bran Alexandra Lacramioara
6. State Marian Constantin
7. Ene Bogdan Constantin

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8735 -0.0003
USD Dolarul SUA 4.0875 -0.0047
GBP Lira sterlina 5.4471 -0.0150
CHF Francul elvetian 4.5081 0.0039
XAU Gramul de aur 237.6576 -1.0895