VIDEO: PMP Prahova a depus astazi dosarele candidatilor pentru alegerile parlamentare. Deputatul Catalina Bozianu, prima pe lista pentru Camera Deputatilor, iar Adrian Pitigoi primul pentru Senat

19 Oct 2020 22:34
Partidului Miscarea Populara - Organizatia Prahova a depus astazi la Biroul Electoral Judetean listele de candidati pentru alegerile parlamentare. Presedintele PMP Prahova si actual deputat, Catalina Bozianu, se afla prima pe lista candidatilor pentru Camera Deputatilor, prezentandu-se in fata electoratului pentru un nou mandat. Asta in timp ce lista PMP Prahova pentru Senat este deschisa de Adrian Pitigoi, fostul viceprimar al municipiului Campina.


"Venim in fata oamenilor cu doua echipe de candidati formate exclusiv din prahoveni care au castigat respectul, increderea si votul unei mari parti a oamenilor din comunitatile in care traiesc. Candidatii nostri sunt oameni buni, competenti, cinstiti, sunt oameni care au dovedit la alegerile locale ca se bucura de increderea concetatenilor. Sunt oameni care tin la localitatea lor, la judetul lor, la Romania", a declarat Catalina Bozianu, candidat PMP la Camera Deputatilor.


"Eu sunt om de administratie, doamna deputat Bozianu este om de administratie, toti colegii nostri sunt oameni care se afla printre prahoveni si le cunosc problemele. Daca, datorita increderii dumneavoastra, vom ajunge la Bucuresti, in Parlamentul Romaniei, vom promova proiectele pe care le-am sustinut si la alegerile locale si anume: in fiecare comuna din Prahova sa avem apa, gaze, canal; dorim rezolvarea Autostrazii Comarnic-Brasov, ne dorim rezolvarea problemei stringente din Ploiesti referitoare la poluare. Vom ajunge in Parlamentul Romaniei cu mandrie, reprezentandu-va pe dumneavostra prahovenii si ne vom ocupa, facandu-ne datoria fata de tara, de rezolvarea problemelor din Prahova pentru ca asa este normal", a spus Adrian Pitigoi, candidat PMP la Senatul Romaniei.

"Ne sustinem proiectul de lege de reducere a numarului de parlamentari la 300, asa cum am facut-o si cu proiectul de revenire la algerea primarilor in doua tururi. Lucram la un program economic national destinat cu prioritate antreprenorilor romani afectati de pandemie. In Prahova ne vom continua campania inceputa la alegerile locale orientata catre preluarea problemelor oamenilor in incercarea de a le rezolva", a mai precizat Catalina Bozianu.


Lista PMP Prahova Camera Deputatilor:
1. Bozianu Nicoleta Catalina
2. Chitu Adina Elena
3. Goidan Cristian
4. Macivei Tudor
5. Dragomir Mihai Severin
6. Marghioala Catalin Ionut
7. Cioc Rodica
8. Salceanu Auras Petrut
9. Preda Nicoleta
10. Panait Simona Elena
11. Codescu Valentin
12. Popescu Octavian Georgian
13. Vuta Viorel Marius
14. Mirzea Sebastian

Lista candidati PMP Prahova Senatul Romaniei:
1. Pitigoi Ioan Adrian
2. Moise Cornel
3. Vlasceanu Mihaela
4. Petrisor Aurel
5. Bran Alexandra Lacramioara
6. State Marian Constantin
7. Ene Bogdan Constantin

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 6 decembrie.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677