VIDEO Președintele CJ Prahova anunță amenajarea unor noi sensuri giratorii pe DN 1. Ce soluție s-a găsit și la intersecția cu Buda

16 May 2019 12:57
VIDEO Președintele CJ Prahova anunță amenajarea unor noi sensuri giratorii pe DN 1. Ce soluție s-a găsit și la intersecția cu Buda
Lucrarile la noul sens giratoriu din zona benzinariei Lukoil de la iesirea din Ploiesti spre Brasov sunt aproape finalizate, deși termenul limita era octombrie 2019. Lucrarile sunt derulate de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, la initiativa Consiliului Județean Prahova și au început în data de 2 aprilie 2019.
Președintele CJ Prahova, Bogdan Toader, a anunțat că se intenționează amenajarea unor sensuri giratorii la Bănești-Urleta, Florești, Păulești. sau Cornu.
În ceea ce privește intersecția cu Buda, Toader a menționat că s-a găsit o soluție provizorie până la ridicarea unui pasaj. Mai exact, în zonă vor fi montați parapeți de beton.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
SI....ce sa intimplat timp de doi ani ?
BUNA ZIUA EU AM DEPUS LA COSULATULROMANIEI DIN LISABONA CERTIFICATUL DE NASTERE VECHI,PT.A OBTINE ALTUL NOU,DAR A TRECUT AUN AN DE ZILE SI INCA CERTIFICATUL NOU NU A FOST ELIBERAT DI JUDETUL PLOIESTI -PRAHOVA UNDE MAM NASCUT.DE LA AMBASADA ROMANIEI MIA SA SPUS CA NU ASOSIT NIMIC.VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI CE AM DE FACUT SI DE CE CERTIFICATUL MEU DE NASTERE NU A FOST TRIMIS MULTUMESC.
Chiar suntem disperati ca sa pot merge la munca trebuie sa pun pungi de plastic peste incaltaminte.Gunoiul nu ne-a fost ridicat de doua saptamani.Cand e timpul bun nu vin la lucru cand ploua vin si nu au ce face.
Mare OM
Acolo trebuia făcut un pod, nu mai existau astfel de situații....
Curs valutar
EUR Euro 4.7274 0.0058
USD Dolarul SUA 4.2656 0.0418
GBP Lira sterlina 5.1830 0.0797
CHF Francul elvetian 4.3506 0.0151
XAU Gramul de aur 207.0308 3.2134