VIDEO Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a depus jurământul: ”De astăzi, ne apucăm de treabă!”

27 Oct 2020 18:06
VIDEO Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a depus jurământul: ”De astăzi, ne apucăm de treabă!”
Astăzi, a avut loc ceremonia de constituire a Consiliului Local al Municipiului Ploieşti, fiind vorba despre consilierii aleşi la alegerile locale din 27 septembrie 2020. Tot astăzi a depus jurământul învestitură și noul primar al Ploieștiului, Andrei Volosevici. Ce a transmis apoi primarul municipiului?
” De astăzi, ne apucăm de treabă!
Noilor consilieri locali le doresc mult succes, iar mandatul 2020-2024 să fie unul plin de realizări!
Prioritatea pentru următoarea lună este revenirea la NORMALITATE prin curățarea și igienizarea orașului. Ploieștiul nu va mai fi „orașul gunoaielor”!
Astfel, reprezentanți ai operatorului de salubritate și ai SGU vor desfășura acțiuni de igienizare în fiecare cartier, începând cu zona de Nord a Ploieștiului.
Depinde doar de fiecare dintre noi ca, după aceste acțiuni, să menținem curățenia și să atragem atenția celor care nu ne respectă orașul.
Haideți să reînviem spiritul civic în Ploiești! Promit să vă fiu un partener de nădejde”, a transmis Andrei Volosevici, primarul Ploieștiului.
foto Facebook

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Gheorghe Tutuianu In carantina este greu de suportat ca toata populatia sa fie inchisa in casa . Exceptie sunt cei care au serviciu , inclusiv in alte localitati, patronii comerciantii, politistii etc care pot circula cu conditia sa scrie o declaratie personala. Dar carantina in aceste conditii este o solutie incompleta daca nu se iau si alte masuri.. Vreau sa spun ca dupa parerea mea in situatia unei localitati in carantina, adica izolata de restul lumii, ar trebui procedat imediat la testarea . cu teste rapide a intregii populatii a localitatii. Cei pozitivi ar trebui carantinati iar cei negativi ar trebui sa lucreze in conditii normale. In acest fel dupa iesirea din carantina visusul in acea localitate ar fi eradicat iar pe durata carantinei activitatea economica ar fi aproape normala . Adaug ca cei care nu vor sa fie testati, nu trebuie obligati sa faca testul ci ar trebui sa intre in carantina obligatorie. Deasemeni, cei care intra sau ies din localitate ar trebui sa nu fie admisi la intrare/iesire daca nu prezinta testul negativ. Asa-i?
Hai lasa ca aveti turisti in fiecare week ..dn 1 full pe week Se vaita patronii saracutii care dadeau salarii mizere si n ore munca ..sa lucrati voi cu neamurile voastre in horeca Si acuma la fel tot pe angajat trageti parleala ..fara bonuri le luati din salariu etc Si va mai mirati ca nu gasiti personal
Foarte frumos, un gest demn de urmat si de localitatile din Rep. Moldova. Bravo d-le Primar!
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Curs valutar
EUR Euro 4.8732 0.0002
USD Dolarul SUA 4.1013 -0.0090
GBP Lira sterlina 5.4820 0.0285
CHF Francul elvetian 4.5070 -0.0002
XAU Gramul de aur 246.1113 -0.5634