VIDEO: Răzvan Enescu, candidatul PLUS pentru funcția de Primar al Ploieștiului și-a lansat programul electoral: „Ploieștiul are nevoie de un ARHITECT!”

23 Jan 2020 08:59
Comunicat de presa: “Arhitectul Răzvan Enescu, candidatul PLUS pentru funcția de Primar al Municipiului Ploiești, și-a lansat programul electoral printr-un contract în zece puncte pe care dorește să-l semneze cu locuitorii Municipiului.
​În cadrul evenimentului, care a avut loc miercuri la Hotelul Prahova și la care au participat locuitori Ploieștiului, reprezentanți ai organizațiilor non-guvernamentale și jurnaliști, alături de membri ai organizației prahovene Plus, candidatul acestei formațiuni a expus și detaliat capitolele programului “Ploieștiul are nevoie de un ARHITECT!” prin care dorește să rezolve problemele majore ale orașului.
​Cordoane verzi, gestionarea eficientă a deșeurilor și încurajarea transportului electric pentru combaterea poluării, construirea a două noi spitale și a unei clinici oncologice, reabilitarea energetică a blocurilor de locuințe, stimularea investițiilor și debirocratizarea administrației publice, transparență în luarea deciziilor și combaterea fermă a corupției sunt doar câteva dintre măsurile pe care Răzvan Enescu le are în vedere pentru a transforma Ploieștiul într-un oraș sustenabil și european, conectat și integrat la Uniunea Europeană.
​Candidatul PLUS susține că are soluții viabile de finanțare pentru toate aceste proiecte și a menționat printre posibilele surse fondurile europene, cele oferite de Compania Națională de Investiții, precum și parteneriatele public-privat.
“Norocul municipiului Ploiești, spune Enescu, este că nu trebuie să inventeze nimic, în zona accesării de fonduri există modele, de aceea vom replica modelele de bune practici, adaptate nevoilor Ploieștiului, precum Oradea, Reșița, Cluj-Napoca, Alba-Iulia, orașe care s-au axat pe investiții preponderent finanțate din surse externe bugetului local.”
Candidatul PLUS la funcția de primar, Răzvan Enescu, se recomandă ploieștean cu normă întreagă: „Nu numai că am stat toată viața în Ploiești, însă nu mi-am pus niciodată problema să mă mut de aici. Nici după ce am terminat facultatea, nici când am făcut naveta în București, nici când mi s-a oferit un loc de muncă bine plătit și un nou început în Belgia.” Și dacă până acum nu și-a dorit niciodată să părăsească Ploieștiul, acum cu atât mai puțin ar face-o. În curând va deveni tată și își dorește să-și crească copilul aici, în orașul în care s-a născut și de care este legat sentimental. Este primul pas pe care îl face în politică și consideră candidatura pentru Primăria Ploiești o șansă de a contribui prin ideile și energia sa la transformarea în bine a orașului.”

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
As dori sa știu dacă aceasta lege, respectiv 209/14.03.20 este valabila și dacă se întra în vacanta de paste... 06_20 04 20?
Domnule Director al DSP PRAHOVA VA ROG SA IMPUNETI SI SA CERETI MASURI MAI BUNE ( DURE) PTR CETATENII ROMANI VENITI ACASA SI CARE SUNT IN CARANTINA LA DOMICILIU. 1) Trebuiesc instintate primariile si organele de politie de pe raa localitatilor unde acestia locuiesc 2)Intrebati in ce spatii se autoizoleaza si cu ce membrii ai familiei unde vin sa locuiasca vor sta 3) In momentul in care vin in locuinta respectiva si intra in contact cu ceilalti membri ai familiei,obligatoriu si acestia trebuiesc sa intre in autoizolare. 4) Daca membrii ai familiei care ii primesc in domiciliul lor lucreaza ,trebuiesc intrebati unde lucreaza si luat legatura cu angajatorul lor care va fi anuntat ca acestia au rude care sunt in autoizolare la domiciliu si sa nu fie primiti la munca 5) Acestia( inclusiv gazdele-rudele)trebuiesc informate cu privire la respectarea carantinei ,autoizolarii si cu masurile care se iau in conditiile in care acestia nu respecta legea ( amenzile si inchisoarea) ptr a nu spune ca nu au stiut. Este imperios impunerea acestor reguli ptr a se putea stopa raspandirea acestui virus si a nu ajunge in situatia Italiei. Multumesc anticipat ptr aplecarea dvs catre aceasta rugaminte a mea.
Cum sa nu intri in panica cand te duci la magazine si nu mai găsești o pâine, mălai sau macar drojdie si faina sa faci o pâine.... pai normal ca intri in panica cand vezi refturile goale
Nu doresc sa mai treca cineva prin cosmaru de inundatii,Doamne Ajuta
ERA BINE DE SPUS, SCRIS, CA ACESTI ARBORI MELIFERI EVODIA HUPEHENSIS PROVIN (TRANSPORTATI PE CONT PROPRIU), DIN BANAT DE ING.ZOOT. ISTRATIE.D. DUMITRU. DEOARECE UN ,,OM" AL ROMAPISULUI CONSIDERA CA MULTIPLICAREA, PLANTAREA ACESTOR ARBORI REPREZINTA ,,INFRACTIUNE'" CUVINTE SPUSE IN PUBLIC DE FATA CU PRESEDINTELE ASOCIATIEI APICOLE PRAHOVENE - MOISE, ETC., AS RUGA UN PUNCT DE VEDERE, SA DAI CEZARULUI CE E AL CEZARULUI.
Curs valutar
EUR Euro 4.8332 -0.0013
USD Dolarul SUA 4.3890 -0.0253
GBP Lira sterlina 5.3759 0.1027
CHF Francul elvetian 4.5616 0.0162
XAU Gramul de aur 228.9056 -0.3826