VIDEO S-au schimbat probele sportive pentru viitorii politisti. Imagini cu noile metode de testare fizica

03 Nov 2017 14:58
VIDEO S-au schimbat probele sportive pentru viitorii politisti. Imagini cu noile metode de testare fizica
Ministrul MAI, Carmen Dan, a anuntat astazi ca modul de testare fizică a candidaților care vor să urmeze o formă de învățământ în școlile Ministerului Afacerilor Interne a fost schimbat.
" Împreună cu echipa de conducere a MAI am decis să schimbăm modul de testare fizică a candidaților care vor să urmeze o formă de învățământ în școlile Ministerului Afacerilor Interne.
Am luat în discuție mai multe variante și, după ce am consultat inclusiv modul în care sunt realizate examenele de acest gen în alte state, am ajuns la varianta unui traseu aplicativ care să testeze atât forța și rezistența, cât și agilitatea și calitățile motrice. Încă un lucru foarte important: odată cu introducerea acestui traseu va fi scos pragul minim de înălțime!", a scris Carmen Dan.
Data limită pentru depunerea dosarelor de înscriere la examen este de 5 decembrie 2017!

Sursa video: facebook MAI

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677