VIDEO: Senatorul PNL, Iulian Dumitrescu, a participat în această seară la dezbaterea organizată pe teme de sănătate la Ploiești

18 Apr 2019 22:46
VIDEO: Senatorul PNL, Iulian Dumitrescu, a participat în această seară la dezbaterea organizată pe teme de sănătate la Ploiești
Senatorul PNL, Iulian Dumitrescu, a participat în această seară la dezbaterea publică pe tema "Politici de sanatate in Uniunea Europeana- Oportunitati pentru Romania" alături de europarlamentarul Cristian Bușoi, deputatul Roberta Anastase și primarul Ploieștiului, Adrian Dobre , unde a vorbit despre câteva teme pe care le consideră importante:
"1. Medicii și întreg personalul medical trebuie să aibă salarii mai mari, astfel încât să îi păstrăm aici, în țară, unde avem mare nevoie de ei.
2. UPU Ploiești nu poate asigura servicii de calitate, orice am face, și din cauza clădirilor în care funcționează Spitalul Județean " oameni care stau claie peste grămadă în saloane, comunicare greoaie cu aparținătorii la primirea urgențelor, infecții intraspitalicești care apar și dispar, secții separate în mai multe clădiri.
3. E necesar și urgent să începem construcția noului Spital Municipal de Urgență.
4. Fără a lua bani de la cetățeni, putem atrage zeci de milioane de lei la bugetul Ploieștiului, bani pentru construcția Spitalului Municipal de Urgență printr-o inițiativă legislativă pe care o voi depune în Parlament. E vorba de o lege care să instituie obligativitatea repartizării unei cote din venit ce revine municipalității după următoarea formulă: jumătate să se plătească la sediul angajatorului, jumătate la domiciliul angajatului. Astăzi, aproximativ 40.000 de ploieșteni lucrează în București sau în vecinătatea Ploieștiului, iar impozitele plătite de ei rămân în capitală sau în localitățile în care sunt angajați."
Senatorul PNL, Iulian Dumitrescu, a semnat și petiția #VremSpitalMunicipal, petiție inițiată de primarul Adrian Dobre pentru susținerea transferului, de la Ministerul Apărării Naționale către Primăria Ploiești, a terenului pe care se intenționează construcția noului Spital Municipal Ploiești. Asta mai ales pentru ca, spune Dumitrescu, "în Ploiești circulă o vorbă: "Cel mai bun spital din Ploiești este trenul sau mașina către un spital din București!"
Și tot în Ploiești, dacă cineva are un accident de circulație și se lovește la picior și la ochi, este dus într-o clădire pentru a i se acorda primul ajutor la picior, după care este plimbat într-o altă clădire pentru a fi tratat la ochi."

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677