VIDEO - Situaţia investiţiilor în infrastructura rutieră, pe zona limitrofă a Municipiului Ploieşti. Afla cum se va circula la iesirea spre Brasov

23 Sep 2018 20:57
Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader a prezentat joi, 6 septembrie 2018, în cadrul unei conferinţe de presă, situaţia investiţiilor în infrastructura rutieră, axându-se pe zona limitrofă a Municipiului Ploieşti.
Astfel, o investiţie importantă ce va conduce la fluidizarea traficului în zonă este "Amenajarea drumului de legătură între DJ 156 - DN 1, Cartier Parc, Comuna Blejoi", realizată printr-un parteneriat între Consiliul Judeţean Prahova şi localitatea Blejoi dar şi cu fonduri din Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL).
Administraţia judeţeană are în vedere şi alte proiecte de infrastructură menite să decongenstioneze traficul, luând în calcul şi planurile de dezvoltare durabilă.
Se intenţionează realizarea Pasajului denivelat peste DN1 – Centura de Vest (Zona Buda), precum şi lărgirea la 4 benzi de circulaţie a ieşirii din Municipiul Ploieşti către Târgovişte ( DN 72).
Totodată, în următoarele zile vor începe lucrările pentru amenajarea unui nou drum, care va lega satele Târgşoru Nou şi Buda.
Se află în derulare şi programul judeţean de întreţinere a covoarelor asfaltice pe o suprafaţă de aproximativ 70 de km, în prezent desfăşurându-se lucrări în zona Valea Doftanei.
Dezvoltarea infrastructurii rutiere şi menţinerea în stare de viabilitate a drumurilor judeţene reprezintă o prioritate pentru Consiliul Judeţean Prahova.
Aceste elemente pot facilita mobilitatea, aducând beneficii atât cetăţenilor din Judeţul Prahova cât şi celor aflaţi în tranzit; o reţea rutieră dezvoltată asigură premisele unei dezvoltări economice armonioase a judeţului.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
Și nu sunt doar urși, ci și porci mistreți. Mare atenție!
Buna ziua,pe 22septembrie pentru o oră aveți disponibil și la ce ora?
Toți întrebați aici ce și cum.... Credeți că vă răspunde cineva.... Căutați .... Fiți pe fază, așa trebuie să fie un devărat polițist!
cand încep înscrierile pt. ordine publica din sursa externa jud. Botoșani
Va rog sa raspundeti la telefon ...multumesc
Curs valutar
EUR Euro 4.6282 -0.0328
USD Dolarul SUA 3.9551 -0.0492
GBP Lira sterlina 5.2026 -0.0635
CHF Francul elvetian 3.9909 -0.0415
XAU Gramul de aur 156.6016 -4.1587