VIDEO - Situația investițiilor în infrastructura rutieră, pe zona limitrofă a Municipiului Ploiești. Afla cum se va circula la iesirea spre Brasov

06 Sep 2018 18:42
Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader a prezentat joi, 6 septembrie 2018, în cadrul unei conferințe de presă, situația investițiilor în infrastructura rutieră, axându-se pe zona limitrofă a Municipiului Ploiești.
Astfel, o investiție importantă ce va conduce la fluidizarea traficului în zonă este "Amenajarea drumului de legătură între DJ 156 - DN 1, Cartier Parc, Comuna Blejoi", realizată printr-un parteneriat între Consiliul Județean Prahova și localitatea Blejoi dar și cu fonduri din Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).
Administrația județeană are în vedere și alte proiecte de infrastructură menite să decongenstioneze traficul, luând în calcul și planurile de dezvoltare durabilă.
Se intenționează realizarea Pasajului denivelat peste DN1 " Centura de Vest (Zona Buda), precum și lărgirea la 4 benzi de circulație a ieșirii din Municipiul Ploiești către Târgoviște ( DN 72).
Totodată, în următoarele zile vor începe lucrările pentru amenajarea unui nou drum, care va lega satele Târgșoru Nou și Buda.
Se află în derulare și programul județean de întreținere a covoarelor asfaltice pe o suprafață de aproximativ 70 de km, în prezent desfășurându-se lucrări în zona Valea Doftanei.
Dezvoltarea infrastructurii rutiere și menținerea în stare de viabilitate a drumurilor județene reprezintă o prioritate pentru Consiliul Județean Prahova.
Aceste elemente pot facilita mobilitatea, aducând beneficii atât cetățenilor din Județul Prahova cât și celor aflați în tranzit; o rețea rutieră dezvoltată asigură premisele unei dezvoltări economice armonioase a județului.

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677