VIDEO - "Sunt vagabondul vietii mele" transformat in "Sunt absolventul fericit", la Colegiul Militar din Breaza - FOTO

14 Jun 2018 16:40
La Colegiul Național Militar "Dimitrie Cantemir" din Breaza a sunat clopetelul de final de an, într-o ambianță sobră și elegantă. Evenimentul a avut loc in prezența locțiitorului șefului Direcției calitatea vieții personalului, colonel Romică Stoica, absolvent cantemirist, promoția 1987, a șefului Colegiului Național de Apărare, colonel dr. Doina Mureșan, a reprezentanților conducerii Ministerului Apărării Naționale, a reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Prahova, a cadrelor militare active și în rezervă, a sponsorilor, a părinților și a personalului colegiului. În cadrul activității, au fost incluse festivitatea de premiere a primilor 11 elevi din Promoția "Centenarul Marii Uniri", dezvelirea panoului, intonarea "Imnului Gaudeamus" și defilarea efectivelor colegiului sub comanda colonelului dr. ing. Aurel-Constantin Neagu, comandantul Colegiului Național Militar "Dimitrie Cantemir", absolvent cantemirist, promoția 1986. Ultimii care au dat onorul întregii asistențe au fost absolvenții, comandați de locotenent Doru Diaconescu. Doi dintre aceștia au obținut media 10 în acest an școlar, Alina Gheorghe și Răzvan Cristea.

Impresionant a fost si momentul in care elevul fruntaș Rareș Păuna a interpretat cantecul "Cand clopotelul a sunat", un cover dupa "Sunt vagabondul vietii mele" al lui Gheroghe Dinica.

Mai multe imagini si detalii de la eveniment aflati de pe pagina de facebook a Colegiului Național Militar "Dimitrie Cantemir" din Breaza.


Sursa imagini: facebook Colegiul Național Militar "Dimitrie Cantemir" din Breaza
Video: Grațiela Mihăescu
Foto: Grațiela Mihăescu, George Ciociu

COMENTARII

COMENTEAZA SI TU



Ultimele comentarii
Sunt curios după ce criterii au fost selectate aceste echipe?! Sunt atâtea cluburi, asociații, mult prea bune, cu copii talentați, cu rezultate la campionate județene, însă nu apar în lista celor care sunt enumerate. De ce, oare??? Încă o data: după ce criterii au fost selectate echipele ??
Bună dimineața,as dori să îmi spuneți când începe cursul,cum se poate plăti și când se țin cursurile,dimineața s-au după amiază.
Avem 50 de solicitări pe strada Busuiocului în comuna Dumbrava și Mega construct nici habar de grija nu au am făcut 10 drumuri la Balotesti în zadar. Va rog din suflet trebuie sa existe o posibiltatea și pentru noi.
Foarte bine, asa trebuie în toate școlile! Extrem de util, nu mai vede "toata" lumea notele din cancelarie.....
Sper,și doresc că Ploiești-ul să cunoască o reală dezvoltare, in timpul acestei guvernări. Trebuie,să cunoaștem odată bunăstarea așteptată de peste 33 de ani!! Doamne, ajută-ne!!!
Curs valutar
EUR Euro 4.9767 -0.0001
USD Dolarul SUA 4.5780 0.0075
GBP Lira sterlina 5.8200 0.0121
CHF Francul elvetian 5.2672 0.0041
XAU Gramul de aur 298.0198 0.5677