VIDEO: Tinerii care s-au certat si s-au dezbracat ieri in trafic in Ploiesti au fost amendati

11 Jan 2019 11:03
VIDEO: Tinerii care s-au certat si s-au dezbracat ieri in trafic in Ploiesti au fost amendati
Doi tineri din Ploiesti au ajuns in atentia publica ieri dupa ce s-au filmat in doua intersectii din oras in timp ce inscenau o cearta in trafic. Cei doi au coborat din masini si s-au dezbracat ramanand in lenjeria intima. Filmuletul a fost urcat ulterior pe youtube soecificandu-se faptul ca scandalul nu a fost decat o farsa. Cei doi insa au fost sanctionati atat de Politia Prahova, cat si de Politia Locala Ploiesti. Agentii de la IJP Prahova au anuntat ca cei doi au fost identificați ieri, unul a fost depistat la domiciliu, adus la secție și sancționat contravențional cu amenda de 200 de lei pentru incidentul din intersectia Caraiman. Celălalt încă nu a fost depistat, dar a fost citat procedural pentru a se prezenta la secție azi.

Asta in timp ce, potrivit unui comunicat de presa al Politiei Locale, in cursul zilei de joi, 10.01.2019, în jurul orei 16.30, în timp ce efectua activități specifice de patrulare, un echipaj al Poliției Locale Ploiești a observat la intersecția străzilor Șoseaua Vestului cu Gheorghe Grigore Cantacuzino două autovehicule care blocau intersecția. Șoferii acestora au coborât din mașini îmbrăcați numai cu lenjeria intimă, stârnind indignarea persoanelor aflate în zonă.
Polițiștii locali au procedat la identificarea bărbaților, în persoana numiților P.A., de 22 ani și D.C. de 29 ani, ambii cu domiciliul în municipiul Ploiești. În cauză, pentru nerespectarea prevederilor art. 2, pct. 1 din Legea nr. 61/1991 (republicată), privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, tinerii au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 lei fiecare.
 
Sursa video: youtube Ciprian Dafinescu

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La baile Valea Sterii nu beneficiaza de facilitati la intrare persoanele cu dizabilitati,copiii sau insotitorii acestora.M am adresat personalului si nu stia ce sa mi raspunda. Poate asa prevede regulamentul de functionare!
Acolo era un dig special facut pe vremea raposatului, sa apere gradinile oamenilor de aceste calamitati...s a daramat si acum logic,nu are cine sa mai faca.
Sunt bucuros ca se organizează in România expoziții de bonsai. Însă ar trebui mai mult promovată asemenea știre deoarece încă foarte mulți romani considera ca bonsai este o specie anume de planta. Abia aștept sa vizitez aceasta grădina cu bonsai
Multumesc pentru informatii.Foarte utile pentru familia mea.Ne-am propus ca la sfarsitul acestei luni sa incepem o cura de 10 bai in statiunea Tintea.foarte buna initiativa de a pune pe net aceste informatii. Va felicit !
Buna ziua,se mai fac angajari la dv?
Curs valutar
EUR Euro 4.7199 -0.0006
USD Dolarul SUA 4.1541 0.0057
GBP Lira sterlina 5.2701 -0.0184
CHF Francul elvetian 4.2531 0.0025
XAU Gramul de aur 187.9152 -2.6070