(VIDEO) Un ploiestean a fost prins in flagrant in timp ce fura. Cum actiona

31 Jan 2018 11:38
(VIDEO) Un ploiestean a fost prins in flagrant in timp ce fura. Cum actiona
Polițiștii din Prahova și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române au reușit prinderea în flagrant a unui bărbat banuit de comiterea mai multor furturi. În această dimineață, au efectuat 4 percheziții la domiciliile unor suspecți în aceeași cauză.

În seara zilei de 30 ianuarie a.c., polițiști de investigații criminale din Poliția Municipiului Ploiești, împreună cu colegi din cadrul Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române, au reușit prinderea în flagrant a unui bărbat bănuit de săvârșirea mai multor furturi.

Din cercetări, a rezultat faptul că bărbatul în cauză, ploieștean, în vârstă de 30 de ani, ar fi săvârșit în cursul zilei de ieri două infracțiuni de furt.
Astfel, întâi ar fi sustras suma de 50 de lei din cabina unui autocar staționat într-o benzinărie din Ploiești, profitând de ușa lăsată neasigurată de către conducătorul auto.
Ulterior, spărgând geamul unui autoturism, ar fi sustras un rucsac, în care se aflau un laptop, un notebook, două telefoane mobile, bonuri alimentare în valoare de aproximativ 6.000 de lei, precum și un portofel ce conținea suma de 700 de lei, carduri bancare și documente.
După comiterea acestui furt, s-a urcat într-un autobuz, la coborârea din mijlocul de transport în comun fiind interceptat de polițiști și condus la sediu pentru audieri. Asupra lui au fost găsite toate bunurile ce par proveni din infracțiunile mai sus menționate.

În această dimineață, polițiștii au efectuat 4 percheziții domiciliare, respectiv trei în Ploiești și una în Urlați, la locuința persoanei depistate, precum și la alte trei persoane bănuite în aceeași cauză.
În fapt, se pare că acestea sunt bănuite că ar fi implicate în săvârșirea mai multor infracțiuni de furt și furt calificat (furturi din autovehicule, din buzunare și din societăți comerciale) săvârșite în municipiul Ploiești, dar și în localități limitrofe, începând cu luna decembrie a anului trecut.

Prejudiciul creat în urma activității infracționale este estimat la aproximativ 30.000 de lei.

De la locațiile unde au avut loc descinderile, polițiștii au ridicat mai multe telefoane mobile, precum și diverse sume de bani (1.000 de euro și 2.400 de lei).

3 mandate de aducere au fost puse în aplicare, persoanele depistate fiind conduse la sediul poliției pentru audieri.
video: Politia Prahova
foto: captura video

COMENTARII

COMENTEAZA SI TUUltimele comentarii
La Poiana observ o activitate intensa a Primariei,Scolii si Bisericii.Inseamna ca acolo sunt oameni sufletisti si ospitalieri.Am sa vin vara asta o fuga din Spania.
Nu am avut niciun dubiu... Felicitări unui OM printre oameni! Din toată inima, felicitări domnului Primar VLAD OPREA care a schimbat fața orașului Sinaia din temelii! Bravo celui mai cald, sufletist, sociabil, bun gospodar și iubitor al locuitorilor și al orașului Sinaia! Vă suntem aproape și vă susținem astfel încât, umăr lângă umăr, pas lângă pas, să transformați Sinaia în cel mai frumos și înfloritor oraș din România. Cu toată prețuirea, o locuitoare mândră de primarul și orașul în care trăiește!
Și independent dacă era, tot el obținea cele mai multe voturi.
Sinaia redevine Perla Carpaților si Perla Europei! Felicitări Vlad Oprea!
Apreciez ca PMP promoveaza tinerii intelectuali ai acestui oras , in conducerea primariei Ploiesti Domnul Lector universitar Dragos Radulescu este persoana cea mai potrivită pentru aceasta functie! Ne trebuie un primar care sa vina cu un plan de dezvoltare a.orasului, modernizarea lui.La cat petrol s-a extras din subsolul judetului Prahova, ce venituri a adus la bugetul de stat, Ploiestiul trebuia sa aiba strazile pavate cu marmura! De gunoaie dragi ploiesteni, trebuie sa se ocupe sectia de gospodarie comunala a primariei.Sa fim si noi cu bun simt, sa iubim orasul , sa nu aruncam la intamplare gunoaiele pe strada sau in afara ghenelor de gunoi.Propun sa fie instituite amenzi pentru asociatiile de locatari si pentru cetatenii indisciplinati.Educatia face diferenta ! Doresc mult succes domnului candidat Dragos Rădulescu!
Curs valutar
EUR Euro 4.8746 0.0005
USD Dolarul SUA 4.1525 0.0261
GBP Lira sterlina 5.3881 0.0139
CHF Francul elvetian 4.5548 0.0172
XAU Gramul de aur 253.0990 1.0791